replica watches fake rolex https://www.hostingwatches.com fake watches https://www.directorywatches.com pharmacywatches.com mutualfundswatches.com www.hotelswatches.com rolex replica https://www.accountingwatches.com/ www.lawyerswatches.com fake rolex https://www.educationwatches.com https://www.engineeringwatches.com replica rolex auctionswatches.com rolex replica deliverywatches https://www.attorneywatches.com replica rolex

Krav om gyldig CoronaPas

23.december 2021


Efter myndhighedernes sidste udmeldelse, så vil der være krav om gyldig CoronaPas når du træner hos os i Pulse Fitness. 
Restriktionerne vil træde i kraft imorgen den 24. december og kravet vil være gældende til om med 15. januar 2022. 

Personale vil derfor i den kommende periode lave stikprøve kontrol af CoronaPas - så husk at medbringe gyldig CoronaPas når du kommer forbi til din næste workout. 

Der er undtagelser for børn under 15 år og personer, der kan fremvise dokumentation for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test. 


 

Nye Corona Restriktioner

19.december 2021

 

Der er kommet nye restriktioner gældende fra idag kl. 0800 hvor mundbind eller visir er påkrævet, når du ankommer/forlader fitness centeret, samt opholder dig i reception og café område😷 Din sikkerhed er vores førsteprioritet, og vi vil gøre alt for at skabe gode og trygge rammer for dig og din træning. Husk venligst:

●  Bær mundbind til og fra træning
●  Sprit udstyr af før og efter brug
●  Vask og sprit hænder af ofte - specielt når du kommer og går
●  Bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer eller hvis du har været i nærkontakt med en smittet
●  Hold afstand til andre trænende

Vi sætter pris på at kunne holde åbent, og at folkesundheden bliver prioriteret, da vi ved hvor vigtigt fysisk aktivitet er. Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer. 
 
Vi fortsætter vores gode rutiner, som har vist sig at virke. Så husk de gode vaner og sammen skaber vi et trygt træningsmiljø. 

Ser frem til at se dig i centeret!

Bedste træningshilsener fra Pulse Fitness Teamet
Bitten, Helene, Rasmus, Robin, Jørgen, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Ellie, Simon, Frej, Lærke, Tristan og Morten

Pulse Fitness åbner torsdag 6.5

Kære Medlemmer
Vi er rigtig glade for at vi endelig kan åbne igen efter snart 5 måneder nedlukning.
Som I ved, så har vi allerede gjort meget klart og vil være helt klar til at åbne centeret på torsdag morgen. 

Vi kender ikke alle retningslinjerne endnu, men vi ved allerede nu at der vil være krav om Coronapas som adgangskrav og bemanding i åbningstiden for at sikre kontrollen. Dette er vi i fuld gang med at planlægge og imorgen onsdag 5.5 vil vi sende meget mere information ud - både på mail, Facebook og via Pulse Fitness App'en.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen fra på torsdag!

Bedste træningshilsener fra Pulse Fitness Teamet
Lucas, Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Tobias, Gustav og Morten

Lukkeperioden forlænget t.o.m. 7. Februar

Lukkeperioden er desværre forlænget til og med Søndag 7. Februar og vi fortsætter med at forbedre centeret til vi åbner igen.
Se vores nye indgangsparti i denne video på Facebook: 
https://fb.watch/35cXU3WTEk/

Mere senere om hvad mere vi har gjort i centeret - når vi nærmer os åbningen

Midlertidig lukket frem til og med d. 17. januar 2021

Kære medlemmer,

 

Vi havde sæt meget frem til at åbne dørene for jer den 4 januar, men det er desværre fra myndighederne vurderet, at det i en periode er nødvendigt med yderligere restriktioner på en række områder for at begrænse smittespredningen.

Det betyder, at vores center er midlertidigt lukket, frem til og med d. 17. januar 2021.

 

Hvad betyder det for dig som medlem?

 • Dit medlemskab sættes automatisk på pause i hele perioden 
 • Dit medlemskab aktiveres automatisk, når centrene åbner igen

 

Det betyder, at du ikke skal gøre noget aktivt.

Har du allerede selv sat dit medlemskab på pause, vil dit medlemskab blive aktiveret pr. den dato, du selv har valgt som stopdato for din pause – dog tidligst, når vi genåbner. 

 

Vi håber på at kunne inspirere dig til at forblive aktive i denne periode. Vi vil derfor fortsætte med 2 ugentlige livestream holdtræning på Facebook og udendørshold næsten hver dag.

 

Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus.

Se mere på coronasmitte.dk og i spørgsmålene herunder

 

Venlig hilsen

 

Lucas, Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Laurits, Nanna, Tobias, Gustav og Morten

Pulse Fitness Teamet

Oplysninger om midlertidig lukning af Pulse Fitness fra 9. december t.o.m. 3. januar

 

Vi arbejder på højtryk for at finde de bedste rammer for dig, så du kan holde dig aktiv, sund og glad, indtil vi ses fysisk igen! Her finder du relevant information om dit medlemskab, betaling og træning i lukkeperioden.

DIT MEDLEMSKAB

Dit medlemskab bliver automatisk sat i bero fra og med den 9. december 2020 og I hele lukkeperioden* - uanset hvilken slags medlemskab du har. Du behøver derfor ikke at foretage dig noget, da det sker helt automatisk.

DIN BETALING

Vores opkrævning for januar dannes medio december. Din betaling for januar vil dermed være lavere end normalt, da de dage centrene holder lukket i december modregnes opkrævningen for januar. Du skal ikke foretage dig noget. 

DIN TRÆNING

Vi håber, du finder motivationen til at holde dig aktiv i denne periode. Husk, at fysisk aktivitet er vigtig for både din mentale og fysiske helse, og ikke mindst i den situation, vi er i nu. Nedenfor er en oversigt over de initiativer vi har, for at holde dig igang.

 

Udendørshold

Vi tilbyder udendørshold i Havdrup og Solrød i perioden. Da dit medlemskab er sat i bero er det ikke muligt at tilmelde sig via App'en. Vi vil derfor oprette Events på Facebook hvor du kan tilmelde dig i stedet for. Er du allerede tilmeldt et hold i denne og næste uge, møder du blot op :-)

 

LiveStream hold

Følg os på Facebook og deltag på flere ugentlige LiveStream hold! Vi "streamer" direkte fra vores nye holdsal!

 

Træningsvideo'er

I Pulse Fitness App'en kan du under menupunktet "Workout Video's" finde et udvalg træningsvideo'er som du kan lave hjemmefra.

 

Træningsprogrammer

I Pulse Fitness App'en kan du finde forskellige træningsprogrammer som du kan lave hjemme. Gå til "My Workout" og tryk på "Explore". Her finder du forskellige progammer.

Vi håber stærkt på at vi ses den 4. januar 2021 igen. Vi glæder os allerede!

Venlig hilsen

 

Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Laurits, Nanna, Tobias, Gustav og Morten

Pulse Fitness Teamet

 

*Lukkeperiode defineres som perioden fra den 9. december 2020 til genåbning af centeret, dog senest den 31.januar 2021.

Midlertidig lukket fra 9. december til 3. januar

 

Kære medlemmer,

Efter regeringens udmelding igår, må vi desværre holde lukket fra imorgen 9. december til 3. januar (begge dage inkl.) og vi kommer til at savne jer meget! Vi havde ellers set frem til en hyggelig jul og nytår med gode hold og events.
 
Vi håber, du finder motivationen til at holde dig aktiv i denne periode. Husk, at fysisk aktivitet er vigtig for både din mentale og fysiske helse, og ikke mindst i den situation, vi er i nu 💪

I Pulse Fitness App'en kan du under menupunktet "Workout Video's" finde en en del træningsvideo'er som du kan lave hjemmefra. Vi arbejder nu på at lave flere video'er og ligge live stream hold op.
 
Vi har talt med Corona hotline idag og vi må gerne fortsætte med udendørshold, men med max 9 deltagere. Vi kommer med en ny opdatering om udendørshold snart. Du kan holde dig opdateret på pulsefitness.dk/corona eller i App'en under menupunktet Corona News.

Regeringen har ikke meldt noget ud om hjælpepakker i lukke-perioden endnu. Når vi har noget konkret, vil vi opdatere dig på mail omkring hvad som sker med dit medlemskab I lukke-perioden. Vi arbejder på højttryk, og håber på jeres forståelse og tålmodighed indtil da. Pas på dig selv og dine nærmeste, vi ses snart igen!

Venlig hilsen

Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Laurits, Nanna, Tobias, Gustav og Morten
Pulse Fitness Teamet


Ny COVID19 information omkring træning i Fitnesscentre Oktober 2020

Myndighederne har kommet med nye retningslinjer som har betydning for vores fitness center. På denne siden kan du læse mere om de forskellige retningslinjer og de tiltag vi har sat i værks. 

 

De 2 vigtigste punkter er som følger:

1. Fra mandag den 26/10 og 4 uger frem er antallet af holddeltagere nedsat til maks. 10 personer (inkl. instruktør)

 

2. Fra på torsdag den 29/10 er det et myndighedskrav, at alle benytter mundbind eller visir i kultur- og idrætsfaciliteter. Det betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer eller opholder dig i centret, hvis du ikke træner og når du forlader centret efter træning.

 

Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med selve træningen heller ikke mellem maskinerne, eller når man klæder om eller bader. Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med holdtræningen.

 

At være i et træningscenter er, med fælles hjælp, stadig et sikkert sted at opholde sig. 

Træning og socialt samvær har for mange af os stor betydning i vores liv. Vi opfordrer og ønsker for jer alle at I fortsætter jeres træning, så jeres immunforsvar, fysiske form, humør og generelle velbefindende opretholdes. Vi skal træne klogt, og det betyder at vi skal holde afstand og spritte vores hænder af, så ofte som muligt.

Vi glæder os til at se jer i centeret og rigtig god træning til jer alle.

Venlig hilsen,

Helene, Michael, Robin, Simon, Bettina, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Pernille, Jannie, Rasmus, Ophelie, Simon, Nanna, Lauritz, Tobias, David og Morten
Pulse Fitness Teamet

Husk at medbringe mundbind

Fra på torsdag den 29/10 er det et myndighedskrav, at alle benytter mundbind eller visir i kultur- og idrætsfaciliteter. Det betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer eller opholder dig i centret, hvis du ikke træner og når du forlader centret efter træning. 
Indgangspartiet er mundbind zone og vi opfordrer alle der skal til hold om at have masken på indtil de er i holdsalen/bikesalen.

 • Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med selve træningen heller ikke mellem maskinerne, eller når man klæder om eller bader. Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med holdtræningen.
 • Du skal ikke anvende mundbind eller visir i forbindelse med selve træningen og heller ikke mellem maskinerne
 • Der vil ikke være adgang til centret uden mundbind eller visir
 • Den enkelte er selv ansvarlig for at medbringe mundbind
 • Respektér venligst myndighedernes retningslinjer og pas på hinanden

Når du skal deltage på hold

Alle vores holdinstruktører glæder sig som altid til at se dig i vores holdsale. De nye retningslinjerne betyder:

 • Fra mandag den 26/10 og 4 uger frem er antallet af holddeltagere nedsat til maks. 10 personer (inkl. instruktør), ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for holdtræning
  Det betyder desværre, at der er deltagere, der kan blive rykket til ventelisten for at overholde retningslinjerne
 • Vi er i gang med at opdatere holdene, samt oprette nye hold af de hold som er meget populære
 • Du kan deltage på holdtræning som normalt og du skal ikke benytte mundbind under træningen
 • Vi opfordrer alle til at max tilmelde sig 1 hold om dagen og max 3 hold om ugen, så der er plads til alle 

Undgå spidsbelastningsperioder

Vi har god plads i centet, men hjælp os ved at planlægge din træning udenfor de travleste perioder – hvis du kan. Vi oplever størst trafik på hverdage 15.00-19.00 og 08.00-12.00 i weekenderne.

Du kan hjælpe ved at:

 • Planlægge din træning uden for perioder med spidsbelastning
 • Klæde om hjemme fra, så du mindsker tiden i centret
 • Undgå er træne sammen med andre

Download og benyt smitte|stop appen

Giv besked til andre, hvis du testes positiv for ny coronavirus
Med SmitteStop appen kan du nemt give besked til andre, som du har været i tæt på i fx offentlig transport, på restaurant eller hos os, hvis du testes positiv for coronavirus
Appen sender dig en besked, hvis du har været tæt på en bruger af appen, der er testet positiv for ny coronavirus og deler det i appen.


Download app'en her

Hvilke tiltag har vi allerede på plads

Vi vil gøre alt for at vores fantastiske center, medlemmer og medarbejdere, kommer godt igennem Coid-19. Her kan du se, hvilke tiltag vi har sat i gang i centeret, og hvad du som medlem bør gøre.

HVAD BØR DU SOM MEDLEM GØRE?

 1. Hvis du for nyligt har rejst i Corona berørte områder, og derfor er i karantæne – frivilligt eller beordret – beder vi dig om at blive hjemme eller undgå at komme i centeret i karantæneperiode.

 2. Hvis du føler dig på toppen, vil vi rigtig gerne have besøg af dig! Men husk at være ekstra opmærksom på din hygiejne, som er endnu vigtigere nu.

 3. Føler du dig syg, må du rigtig gerne tage hensyn til andre og blive hjemme, indtil du igen er frisk. Det gælder også uafhængigt at Coronavirussen.

 4. Vask altid hænder eller desinficer før og efter træning, og husk at afspritte udstyr i forbindelse med træningen

 5. Sundhedsstyrelses hygiejneråd er gældende og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem:

  Vask hænder - Sørg for god håndhygiejne. Vask hænder og brug evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre.

 

Undgå kontakt med syge - Undgå kontakt med personer, der har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion

 

Host hensynsfuldt - Host eller nys i et engangslommetørklæde eller i albuebøjningen

 

Hvis du bliver syg - Bliv hjemme, og ring først til egen læge, vagtlæge eller akuttelefon i din region. Mød ikke op i venteværelset.

HVAD GØR VI I PULSE Fitness?

Vi har indført følgende tiltag:

 1. Nyt certificeret Diversey rengørings setup med decinficeringspistol

 2. Vi har øget rengøringsfrekvensen og styrket rutinerne centeret for at sikre, at du har trygge og rene omgivelser at træne i. Vi vil rengøre både træningsudstyr og andre flader, som primært er i kontakt med hænder oftere. 

 3. Yderligere afspritningsstationer i alle områder og ved indgangen

   

 4. Vi er overgået fra håndklæder til papir til aftørring af maskiner

 5. Vi fortsætter med vores udendørhold 4 dage om ugen

Jeg er bekræftet smittet med coronavirus, hvad gør jeg?

Husk at hvis du generelt føler dig sløj eller syg, skal du blive hjemme. Vis hensyn.
Registrer dig i appen SmitteStop
Er du bekræftet smittet, skal du følge anvisningerne fra myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed omkring karantæne og særlige hensyn mv.

Hvis du har opholdt dig i centret, i perioden hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os via "Om Os -> Kontakt ".

123movies