Fitness, styrketræning og personlig træner

Pulse Fitness er dit lokale fitness center i Havdrup nær Solrød og Viby Sjælland. I Pulse kan du opleve 650 kvm moderne lokaler med en stort udvalg af træning. Pulse Fitness tilbyder udendørstræning, udendørs spinning, udendørs bootcamp forløb og landevejscykling. Hos Pulse Fitness får du gratis træningsvejledning ved opstart og et 40 dages intro program - så du kommer godt igang med din træning. Vi tillbyder også personlig træner og kostvejledning.  Vi har et område til styrketræning, et cardiotræningsområde til fitness, 100m2 holdsal, 60m2 bikesal, 40m2 virtueltræningssal og et crossfitness område. Læs mere om Pulse Fitness her.

Bliv medlem og start når vi åbner igen

Nu kan du melde dig ind som medlem og få gratis oprettelse. Dit medlemskab starter først når vi åbner igen.

Læs om kampagnen her

Online Coaching med personlig træner

Ny kan kan du få personlig træning, kost, vane og motivations vejledning online 

Læs mere om forløbet her

Corona opdatering

Midlertidig lukket fra 9. december til og til vi får lov at åbne igen

Læs flere nyheder her

LiveStream træning flere gange om ugen

Vi Livestreamer på vores facebook side hver uge. Programmet er som følger:

Mandag og torsdag kl. 16:00 - Styrketræning

Ud over det, så har vi også Bike LiveStreaming:

Mandag og torsdag kl. 17:00

Lørdag kl. 09:00

Se alle Events og mere detailjer på:

https://www.facebook.com/pulsehavdrup

Midlertidig Corona lukket

Efter regeringens udmelding 7. december må vi desværre holde lukket fra 9. december og vi kommer til at savne jer meget! 
 
Vi håber, du finder motivationen til at holde dig aktiv i denne periode. Husk, at fysisk aktivitet er vigtig for både din mentale og fysiske helse, og ikke mindst i den situation, vi er i nu 💪

I Pulse Fitness App'en kan du under menupunktet "Workout Video's" finde en en del træningsvideo'er som du kan lave hjemmefra. Vi arbejder nu på at lave flere video'er og ligge live stream hold op.

Regeringen har ikke meldt noget ud om hjælpepakker i lukke-perioden endnu. Når vi har noget konkret, vil vi opdatere dig på mail omkring hvad som sker med dit medlemskab i lukke-perioden. Vi arbejder på højttryk, og håber på jeres forståelse og tålmodighed indtil da. Pas på dig selv og dine nærmeste, vi ses snart igen!

Venlig hilsen

Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Laurits, Nanna, Tobias, Gustav og Morten
Pulse Fitness Teamet