replica watches fake rolex https://www.hostingwatches.com fake watches https://www.directorywatches.com pharmacywatches.com mutualfundswatches.com www.hotelswatches.com rolex replica https://www.accountingwatches.com/ www.lawyerswatches.com fake rolex https://www.educationwatches.com https://www.engineeringwatches.com replica rolex auctionswatches.com rolex replica deliverywatches https://www.attorneywatches.com replica rolex

Ny Fysioterapiklinik åbner 21 januar

Vi glæder os meget til at JersieFys afdeling Havdrup åbner dørene på fredag. Fysioterapiklinikken vil holde til i den nybyggede klinik som vi har arbejdet med at gøre klar de sidste mange måneder. Klinikken vil både have indgang fra træningscenteret og egen indgang fra Kildebrogårdsvej 11F (bagsiden af bygningen)
 
Alle fysioterapeuter er autoriserede fysioterapeuter, der alle arbejder under overenskomst med sygesikringen. Dvs. med henvisning fra din læge får du et tilskud til betalingen. Derudover kan du også komme uden henvisning eller hvis du fx har en forsikring, der betaler dine behandlinger.

Til at starte med, vil Patrick være tilgængelig for behandlinger hver fredag.

Alle fysioterapeuter er videreuddannet i forskellige behandlingsmetoder som bl.a. McKenzie-rygbehandling, Manuel terapi, Akupunktur, Idrætsfysioterapi og Mulligan-behandling. Dette betyder at klinikken i Havdrup også vil tilbyde en bred vifte af behandlingstilbud og kan behandle bl.a. idrætsskader, livstilsskader, genoptræning af patienter efter operation, samt optræning af patienter efter blodpropper, hjerneblødninger og rygmarvsskader.
 
Alle bookinger sker direkte til JersieFys afdeling Havdrup på telefon 42 47 60 02 eller mail: havdrup@jersiefys.dk

Hjælp Fysioterapiklinikken få en god start og book din behandling i næste uge!

YIN & MEDITATIONS INTROFORLØB

Kom med på et 8 ugers introforløb til meditationens ædle kunst!

Opstart: Søndag 23. Januar kl. 11:15
Instruktør: Ellie Noelle Steiness
Pris: kr. 550,-*

Du vil i dette forløb få en introduktion og handson erfaring med Yin Yoga’ens lange dybe stræk, meditation, savansana, vejtrækninger og flere vertkøjer.
Forløbet er velegnet til dig med skader, gravide, stressramte og alle
der ønsker at få bedre forbindelse med sin krop.

Læs mere om forløbet og tilmelding her :

Eller tilmeld dig direkte her i App'en under menu punktet "Meditation"

* Forløbet er ikke inkluderet i normalt fitness medlemskab og koster ekstra

Digital løsning for CoronaPas

Kære medlemmer 🌟 

Du kan nu via din telefon uploade dit gyldige Coronapas, så du ikke behøver at vise gyldigt CoronaPas når du ankommer centeret.


Du kan uploade dit coronapas her. Dit coronapas skal være i den engelske udgave. Du finder det i appen “Min sundhed” og tager et screenshot, som du så kan bruge.


Løsningen vil også blive brugt til at du kan bruge tid ansigt som at komme ind i centeret. Hvis det billede vi har i systemet ikke er god nok kvalitet, så tager du et nyt billede, samt tjekker op på at alle oplysninger er korrekte.


Nå du ankommer til Pulse Fitness, bliver du automatisk registreret af vores kamera og godkendt hvis du har et gyldigt coronapas og hvis du har et aktivt medlemskab 😃

Er dit coronapas ikke længere gyldigt, så skal du sørge for at uploade et nyt/gyldigt.

Har du spørgsmål, så kontant os på:

Messenger: m.me/pulsehavdrup

Telefon: 31407050


Åbningstider og retningslinjer

Vi har idag endelig modtaget retningslinjer fra myndighederne og som lovet igår, så får I her lidt mere information om vores udvidede bemandingstider og praktisk information. Havde du et aktivt medlemskab da vi lukkede i december, så er dit medlemskab aktivt nu - du behøver ikke at gøre noget for at aktivere det. Vi ser frem til at se dig i centeret meget snart!

Åbningstider
Vi har sat op udvidede bemandede åbningstider de næste 2 uger. Dette er for at sikre at alle husker både gamle og nye rutiner, og at vi får alle jer medlemmer godt igang med træningen igen. Her er åbningstiderne de næste 10 dage:
Fredag 7.5: 09:00 - 12:00 + 15:00-16:00
Lørdag 8.5: 08:00 - 13:00
Søndag 9.5: 08:00 - 13:00
Mandag 10.5: 07:00 - 10:00 + 16:00-20:00
Tirsdag 11.5: 07:00 - 10:00 + 16:00-20:00
Onsdag 12.5: 07:00 - 10:00 + 16:00-20:00
Torsdag 13.5: 07:00 - 10:00 og 16:00-20:00
Fredag 14.5: 07:00 - 10:00 og 15:00 - 18:00
Lørdag 15.5: 08:00 - 13:00
Søndag 16.5: 08:00 - 13:00
På disse tidspunkter kan I komme forbi og vise jeres CoronaPas og træne. Vi vil manuelt registere jeres CoronaPas i systemet, så I må træne til udløbet af CoronaPas'et uden at I skal vise det igen.

Digital CoronaPas scanning
I slutningen af næste uge, så bliver der sat op nogle kamera'er og implementeret en ny digital løsning til kontrol af CoronaPas, hvor I kan uploade jeres CoronaPas/testresultat hjemmefra.
Denne løsning har også ansigtsgenkendelse og kan på sigt erstatte jeres medlemskort og åbne indgangsdøren! Vi har vurderet denne løsning længe, men nu kommer den lidt hurtigere.
Vi vil sende ud mere information om den nye løsning i næste uge.

Vi fortsætter med udendørshold og LiveStreams
Indtil de fleste af os har fået vores vaccine, så har vi besluttet at vi ikke vil have indendørshold, men i stedet for, fortsætte med både udendørshold, udendørs bike, landevejscykling og LiveStreams. Dette vil gøre det muligt for alle at dyrke lidt motion hjemmefra eller komme en tur forbi et af vores udendørshold UDEN at have et CoronaPas! De samme retningslinjer for udendørshold gælder fortsat:
• Fremmød omklædt
• Medbring din egen måtte
• Hold god afstand, undgå fysisk kontakt og følg instruktørens vejledning

Hvad gør vi?
Vi har implementeret en lang række ekstra tiltag for at det skal være sikkert for dig at komme tilbage til gode træningsvaner hos os:
• Sikret at der er 2 meter afstand mellem træningsmaskiner
• Flere træningsområder gør det muligt for dig at vælge at træne i et område med færre personer
• Kapacitetsovervågning gør det muligt at vi kan holde øje med hvor mange der træner på ethvert tidspunkt. Vi har masser af plads og har endnu ikke været over 40% af vores kapacitet :-)
• Mange afspritnings-stationer tilgængelig i hele centeret
• Planlagt extra rengøring, afspritning af maskiner, udstyr og kontaktpunkter
• Købt ind special Desinficeringspistol som vi bruger hver dag til desinficering af alle overflader i hele centeret

Vi er klar til at hjælpe!
Har du brug for hjælp med at ændre medlemskab, booke træningsvejledning/personlig træning eller har andre spørgsmål - så er vi klare til at hjælpe dig via e-mail og telefon. Send os en e-mail på info@pulsefitness.dk eller ring os på 31 40 70 50!

Bedste træningshilsener fra Pulse Fitness Teamet
Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Tobias, Gustav, Nanna og Morten

Vi åbner torsdag kl. 0900

 

Vi følger regeringens retningslinjer, men vi har dog ikke fået dem alle endnu. Hav derfor venligst tålmodighed med os, indtil vi har mere information. Så snart vi får den, opdaterer vi jer her, i App og på hjemmesiden. 

 

Her er lidt praktisk info om genåbningen, baseret på det vi ved nu:

 • Vis coronapas i indgangen, altså en negativ test (max 72 timer gammel), et afsluttet vaccineforløb eller en positiv test (14-180 dage gammel)
 • Brug mundbind når du ankommer til og forlader Pulse Fitness
 • Vask- og sprit hænder af inden og efter træning
 • Afsprit udstyr efter brug - følg den opsatte vejledning
 • Hold afstand til de andre medlemmer, når du træner
 • Er du syg? Bliv hjemme. Du har alligevel brug for en hviledag

 

Sammen skaber vi et trygt træningsmiljø! Din sikkerhed er vores førsteprioritet, og vi vil gøre alt for at skabe gode og trygge rammer for dig og din træning.

 

Imorgen har vi bemanding som følger:

09:00 - 12:00 og 16:00 - 22:00

 

Der har også gået et rygte om at man ikke må træne i fitness center hvis man er under 18 år - det er ikke korrekt, man må sagtens træne selvom man er under 18 år. Faktisk, hvis du er under 15 år, så er det ikke krav om CoronaPas - så alle med Teen medlemskab må træne som før!

 

Vi gælder os til at ønske dig velkommen igen imorgen!

 

Bedste træningshilsener,

Pulse Fitness teamet

Pulse Fitness åbner torsdag 6.5

Kære Medlemmer
Vi er rigtig glade for at vi endelig kan åbne igen efter snart 5 måneder nedlukning.
Som I ved, så har vi allerede gjort meget klart og vil være helt klar til at åbne centeret på torsdag morgen. 

Vi kender ikke alle retningslinjerne endnu, men vi ved allerede nu at der vil være krav om Coronapas som adgangskrav og bemanding i åbningstiden for at sikre kontrollen. Dette er vi i fuld gang med at planlægge og imorgen onsdag 5.5 vil vi sende meget mere information ud - både på mail, Facebook og via Pulse Fitness App'en.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen fra på torsdag!

Bedste træningshilsener fra Pulse Fitness Teamet
Lucas, Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Tobias, Gustav og Morten

Udendørs-spinning starter op på tirsdag!

Så har vi sat et stort telt op mellem bygningerne bag centeret og på tirsdag starter vi op med Udendørsbike! Det bliver med god musik, motiverende instruktører og høj puls (og så klart god afstand)
Vi glæder os meget til at se mange af jer igen!
Udendørsbike holdplanen er som følger:
- Mandage kl 18:30-19:30 - Øvet m/Daniel
- Tirsdage kl. 17:15-18:15 - LetØvet m/ Ole/Carsten
- Torsdage kl. 18:30-19:30 - Begynder/LetØvet Bettina/Ole/Louise
- Fredage kl. 09:15-10:15 - Hyggespin Ole/Bettina
Tilmelding direkte her i app’en. Alle som tilmelder sig et hold bliver automatisk tilmeldt et midlertidig udendørs medlemskab - indtil centeret åbner igen. Udendørsmedlemskabet giver adgang til alle udendørshold både styrke og bike i Havdrup og Solrød.
Vi fortsætter også med 3 online bike timer som tidligere mandag, torsdag og lørdag med Lars - disse hold er gratis som før. 
Alle spinningcykler står i en container nede, så husk at komme i godt tid, så I kan hjælpe med at tage cyklerne frem. 
Vel mødt!
Beste hilsener 
Louise, Bettina, Ole, Carsten, Daniel, Lars og Henrik
Pulse Bike teamet

Fit-for-Summer Udendørs BootCamp i Havdrup og Solrød - opstart efter påske!

Har du lyst til at komme i bedre form? nogle kilo mindre? Være klar til stranden til juni? 
Efter påske starter vi en unik Udendørs BootCamp op. Du får adgang til 7 udendørshold hver uge, hvor du træner med 2-3 gange om ugen.
Det hele starter op med kropsanalyse og målinger sammen med din personlige træner - som følger op, motiverer og coacher dig gennem hele forløbet.  Du får også 
lavet dit eget kostprogram med lækre opskrifter - tilpasset dine diæt ønsker.

Læs mere her

LiveStreams fortsætter

Vi fortsætter med vores LiveStreams de næste 3 uger, mens vi tålmodig venter på at vi må åbne igen. Programmet for denne uge er som følger:
Mandag 18.1 kl. 17.00 - Styrketræning
Mandag 18.1 kl. 17.00 - Bike from home2home
Onsdag  20.1 kl 17:00 - Styrketræning
Torsdag  21.1 kl. 17.00 - Bike from home2home
Lørdag  23.1 kl. 09.00 - Yoga Flow
Lørdag  23.1 kl. 09.00 - Bike from home2home

Bike from home2home deltager du her:
https://www.twitch.tv/larskongsmark
Styrketræning og Yoga, deltager du på vores facebook side: 
https://www.facebook.com/pulsehavdrup
Vel mødt!

Billede er fra lørdagens Yoga LiveStream med Ellie

Lukkeperioden forlænget t.o.m. 7. Februar

Lukkeperioden er desværre forlænget til og med Søndag 7. Februar og vi fortsætter med at forbedre centeret til vi åbner igen.
Se vores nye indgangsparti i denne video på Facebook: 
https://fb.watch/35cXU3WTEk/

Mere senere om hvad mere vi har gjort i centeret - når vi nærmer os åbningen

Flow Yoga Livestream

På lørdag kan du være med til online livestream Flow Yoga med vores nye Yoga instruktør Ellie. Vi streamer direkte fra vores nye holdsal. 
Vi vil starte online streaming på vores Facebook side (https://www.facebook.com/pulsehavdrup), når timen starter. Du kan også deltage fra en PC via dette direkte link: https://fb.me/e/2czQDGkAl

Til denne time, behøver du kun en måtte eller et tæppe at ligge på. 

Flow Yoga er en dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne kædes sammen i et flow. Timen består af forskellige stillinger, der har til formål at styrke muskulaturen, øge udholdenheden og forbedre kredsløbet.
Vel mødt!

Pulse Fitness Teamet

Bike home to home og ingen udendørshold

Efter at forsamlingsforbuddet igår blev senket til 5 personer, samt at sundhedsmyndighederne generelt anbefaler at alle skal se så få som muligt, så har vi aflyst alle udendørshold de næste 12 dage. Hvis du har et OpenAir/Udendørsmedlemskab så vil dit medlemskab automatisk blive sat på pause fra 5.1 til forsamlingsloftet er hævet til 10 personer igen. Forhåbentligvis åbner vi for udendørshold igen den 18.1. 

Men vi giver os ikke og fortsætter med LiveStreaming - både styrketræning og bike!
Ydermere, så arbejder vi med at optage nogle yderligere træningsvideo'er til jer, som I kan afspille i App'en. 
Her er Livestreaming planen de næste 12 dage:
Styrketræning - LiveStream på Facebook:
(https://www.facebook.com/pulsehavdrup)
Torsdag 7.1                   kl.17:00-17:45 (rykket fra onsdag pga sygdom)
Mandag 11.1                kl.17:00-17:45 
Onsdag 13.1                 kl.17:00-17:45 

Bike from Home to Home - Live på Twitch
(https://www.twitch.tv/larskongsmark/)
Torsdag 7.1                   kl.17:00-18:00
Lørdag 9.1                    kl. 09:00-10:00
Mandag 11.1                kl.17:00-18:00
Torsdag 14.1                 kl.17:00-18:00
Lørdag 16.1                   kl. 09:00-10:00

Husk at alle livestreams kan ses igen her: https://www.facebook.com/pulsehavdrup/events/ 

Og alle Bike home to home kan ses igen her:
https://www.twitch.tv/larskongsmark/

Vi håber du holder dig aktiv der hjemme også glæder vi os virkelig til vi ses på den anden side! Hold humøret oppe og bliv med os til lidt træning online!
Bedste træningshilsener fra hele Pulse Fitness teamet!

Oversigt over udendørs- og livestreaminghold i Januar

 

Vi fortsætter med udendørshold i både Havdrup og Solrød og udvider kapaciteten på holdene i Solrød så der er 2 instruktører og 2 hold mandag, onsdag og lørdag! Du tilmelder dig holdene direkte i App'en.

 

Nedenfor er oversigt over hold og livestream de næste 2 uger.

 

Havdrup:

Mandage og Onsdage kl.09:00-10:00 - Stram Op/Styrke - Begynder

Tirsdage og Torsdage  kl.17:30-18:30 - Styrke / Funktionel Fitness

Lørdage                     kl.09:00-10:00 - Fatburner

 

Solrød:

Mandage og Onsdage kl.17:30-18:30 - 2 hold - Udendørs Styrketræning

Lørdage                     kl.09:30-10:30 - 2 hold - Udendørs Styrketræning

 

LiveStream:

Mandage                    kl.17:00-17:45 - Styrketræning - for alle

Onsdage                    kl.17:00-17:45 - Styrketræning - for alle

 

Livestreaming er på vores Facebook side og kræver ikke tilmelding i App'en. Du "joiner" blot holdet på Facebook når det starter!

 

Håber at se mange af jer til træning ude i den friske luft eller hjemmefra!

 

Bedste træningshilsener fra

Pulse Fitness Teamet

Midlertidig lukket frem til og med d. 17. januar 2021

Kære medlemmer,

 

Vi havde sæt meget frem til at åbne dørene for jer den 4 januar, men det er desværre fra myndighederne vurderet, at det i en periode er nødvendigt med yderligere restriktioner på en række områder for at begrænse smittespredningen.

Det betyder, at vores center er midlertidigt lukket, frem til og med d. 17. januar 2021.

 

Hvad betyder det for dig som medlem?

 • Dit medlemskab sættes automatisk på pause i hele perioden 
 • Dit medlemskab aktiveres automatisk, når centrene åbner igen

 

Det betyder, at du ikke skal gøre noget aktivt.

Har du allerede selv sat dit medlemskab på pause, vil dit medlemskab blive aktiveret pr. den dato, du selv har valgt som stopdato for din pause – dog tidligst, når vi genåbner. 

 

Vi håber på at kunne inspirere dig til at forblive aktive i denne periode. Vi vil derfor fortsætte med 2 ugentlige livestream holdtræning på Facebook og udendørshold næsten hver dag.

 

Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus.

Se mere på coronasmitte.dk og i spørgsmålene herunder

 

Venlig hilsen

 

Lucas, Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Laurits, Nanna, Tobias, Gustav og Morten

Pulse Fitness Teamet

Oplysninger om midlertidig lukning af Pulse Fitness fra 9. december t.o.m. 3. januar

 

Vi arbejder på højtryk for at finde de bedste rammer for dig, så du kan holde dig aktiv, sund og glad, indtil vi ses fysisk igen! Her finder du relevant information om dit medlemskab, betaling og træning i lukkeperioden.

DIT MEDLEMSKAB

Dit medlemskab bliver automatisk sat i bero fra og med den 9. december 2020 og I hele lukkeperioden* - uanset hvilken slags medlemskab du har. Du behøver derfor ikke at foretage dig noget, da det sker helt automatisk.

DIN BETALING

Vores opkrævning for januar dannes medio december. Din betaling for januar vil dermed være lavere end normalt, da de dage centrene holder lukket i december modregnes opkrævningen for januar. Du skal ikke foretage dig noget. 

DIN TRÆNING

Vi håber, du finder motivationen til at holde dig aktiv i denne periode. Husk, at fysisk aktivitet er vigtig for både din mentale og fysiske helse, og ikke mindst i den situation, vi er i nu. Nedenfor er en oversigt over de initiativer vi har, for at holde dig igang.

 

Udendørshold

Vi tilbyder udendørshold i Havdrup og Solrød i perioden. Da dit medlemskab er sat i bero er det ikke muligt at tilmelde sig via App'en. Vi vil derfor oprette Events på Facebook hvor du kan tilmelde dig i stedet for. Er du allerede tilmeldt et hold i denne og næste uge, møder du blot op :-)

 

LiveStream hold

Følg os på Facebook og deltag på flere ugentlige LiveStream hold! Vi "streamer" direkte fra vores nye holdsal!

 

Træningsvideo'er

I Pulse Fitness App'en kan du under menupunktet "Workout Video's" finde et udvalg træningsvideo'er som du kan lave hjemmefra.

 

Træningsprogrammer

I Pulse Fitness App'en kan du finde forskellige træningsprogrammer som du kan lave hjemme. Gå til "My Workout" og tryk på "Explore". Her finder du forskellige progammer.

Vi håber stærkt på at vi ses den 4. januar 2021 igen. Vi glæder os allerede!

Venlig hilsen

 

Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Laurits, Nanna, Tobias, Gustav og Morten

Pulse Fitness Teamet

 

*Lukkeperiode defineres som perioden fra den 9. december 2020 til genåbning af centeret, dog senest den 31.januar 2021.

Midlertidig lukket fra 9. december til 3. januar

 

Kære medlemmer,

Efter regeringens udmelding igår, må vi desværre holde lukket fra imorgen 9. december til 3. januar (begge dage inkl.) og vi kommer til at savne jer meget! Vi havde ellers set frem til en hyggelig jul og nytår med gode hold og events.
 
Vi håber, du finder motivationen til at holde dig aktiv i denne periode. Husk, at fysisk aktivitet er vigtig for både din mentale og fysiske helse, og ikke mindst i den situation, vi er i nu 💪

I Pulse Fitness App'en kan du under menupunktet "Workout Video's" finde en en del træningsvideo'er som du kan lave hjemmefra. Vi arbejder nu på at lave flere video'er og ligge live stream hold op.
 
Vi har talt med Corona hotline idag og vi må gerne fortsætte med udendørshold, men med max 9 deltagere. Vi kommer med en ny opdatering om udendørshold snart. Du kan holde dig opdateret på pulsefitness.dk/corona eller i App'en under menupunktet Corona News.

Regeringen har ikke meldt noget ud om hjælpepakker i lukke-perioden endnu. Når vi har noget konkret, vil vi opdatere dig på mail omkring hvad som sker med dit medlemskab I lukke-perioden. Vi arbejder på højttryk, og håber på jeres forståelse og tålmodighed indtil da. Pas på dig selv og dine nærmeste, vi ses snart igen!

Venlig hilsen

Sara, Oliver, Helene, Rasmus, Robin, Bettina, Jørgen, Daniel, Lars, Niels, Flemming, Louise, Ole, Henrik, Carsten, Pernille, Jannie, William, Simon, David, Laurits, Nanna, Tobias, Gustav og Morten
Pulse Fitness Teamet


20+ instruktør hold hver uge - ny holdplan klar

20+ instruktørhold hver uge hos Pulse Fitness!

Nu er det nye efterårsprogram for den nye holdsal klar og holdene starter allerede i næste uge. Alle hold er lagt ind i Pulse Fitness App'en, så alle der er medlem kan tilmelde sig. Alle der har et fuldtidsmedlemskab, kan tilmelde sig ubegrænset antal hold hver uge !

 

Programmet indeholder hold for alle niveauer og lidt for enhver smag. Vi er igang med at planlægge flere nye hold for "vintersæsongen" bl.a. TRX, indendørs Zumba og flere morgenhold.

 

Efterårsprogrammet for den nye holdsal er:

 

Mandag:

09:00 - 10:00 - StramOp/Styrke - Begynder

17:15 - 18:15 - StramOp/Styrke - Begynder

18:30 - 19:30 - HIIT - Let Øvet/ Øvet

 

Tirsdag:

17:30 - 18:30 - Pump/Bodytoning - Let Øvet

19:00 - 20:00 - Crozz/Cross-fitness - Let Øvet/Øvet

 

Onsdag:

09:00 - 10:00 - StramOp/Styrke - Begynder

17:15 - 18:15 - StramOp/Styrke - Begynder

18:30 - 19:30 - Cirkeltræning - Let Øvet

 

Torsdag:

17:30 - 18:30 - Pump/Bodytoning - Let Øvet

19:00 - 20:00 - Crozz/Cross-fitness - Let Øvet/Øvet

 

Lørdag:

09:00-10:00 - Cirkeltræning - Let Øvet

 

Ud over ovenstående har vi 3 udendørshold OpenAir hold i Solrød hver uge, 3 Spinning/Bike hold i den nye bikesal hver uge, 2 udendørs Landevejscyklings hold og 2 ugentlige "pop-up" Zumba hold!

 

Skriv til os hvis du vil komme forbi til en gratis prøvetræning!

Ny 103m2 holdsal og 40% større bikesal

Grand Opening Event Lørdag 12. september af Pulse Fitness' nye store holdsal!
Kom med og oplev den nye holdsal på lørdag. Book dig med på en af 4 hold:
08:00 - 09:15 - Pump - Let Øvet
09:30 - 10:15 - Stram Op - Begynder
10:30 - 11:15 - Crozz/Cross-fitness - Let Øvet/Øvet
11:30 - 12:00 - HIIT - Let Øvet

Tilmedling via Pulse Fitness App'en eller send en besked til os på info(a)pulsefitness.dk hvis du vil med til en prøvetræning eller du vil have en ven/venninde med!

Information og retningslinjer klar

Publiceret onsdag 10. juni

Så er retningslinjene for genåbning af Fitness centre kommet og vi har samlet vigtig information og retningslinjer som du bør læse inden du kommer op og træner hos os her

 

Vi åbner på torsdag kl. 05:00

Publiceret søndag 7. juni

Retningslinjene kom idag og vi er i fuld gang med at implementere de nødvendige tiltag for at vi kan åbne centeret så I kan træne sikkert og med klar information om hvad som forventes af jer som medlemmer.

Inden åbning vil vi melde ud hvilke retningslinjer der gælder i centeret.

I første omgang, vil vi ikke åbne for indendørshold med instruktør, men udvide udendørshold til mange flere deltagere - da vi nu kan være op til 50 per hold. Der vil være mulighed for virtuel træning i både hold og bikesalen som tidligere, men med en begrænsning på max antal i hver sal. Der er over 450 virtuellehold at vælge mellem i holdsalen og over 150 bikehold at vælge i bikesalen! Landevejsholdene kører også videre som før.

Vi må desværre ikke have måtter fremme, så her må du medbringe din egen (hvis du ønsker at bruge en). Så hvis du ikke har en, så vurder at anskaffe dig en nu.

Vi har allerede fået rykket lidt rundt på maskiner og udstyr (som du kan se på videoen), men der skal endnu mere afstand, så vi rykker lidt mere rundt inden vi åbner. Torsdag morgen 05:00 er vi helt klar til at ønske dig velkommen igen!!
Beste hilsener fra alle os i Pulse Fitness Havdrup

Summer Fit - 4 ugers videotræningsforløb

Publiceret 5 juni 2020


Sommer Fit - 4 ugers videotræningsforløb

Nu kan du være med på vores helt nye 4 ugers videotræningsforløb som vi har givet navnet "Summer Fit".

Celine og Morten tager dig igennem 12 træningsvideoer med en varighed på 25-40 minutter. De første 6 træningsvideoer er nu live i Pulse Fitness App'en under et nyt menupunkt som heder "Summer Fit Workout Videos". 
Programmet er sat op så alle gerne skulle kunne være med. Så tag din bedre halvdel eller andre familie medlemmer med!

Alle video'er er bygget op rundt Tabata/HIIT træning, hvor hvert set består af 8 øvelser som man udfører i 20-30 sekunder, med en kort 5 sekunders pause imellem. 

Uge 1 består af Video 1-3 som består af 4 set med 8x20 sekunders øvelser
Uge 2 består af Video 4-6 som består af 5 set med 8x20 sekunders øvelser

Uge 3 og 4 er under udarbejdelse og bliver lanceret så snart de er klare :-) 

Ud over 3 ugentlige træninger, så opfordrer vi alle som er med til at gå/løbe 30 minutter hver dag. Dette vil give dig mere energi, bedre kondition, bedre søvn og masse andet godt for dit helbred! Du kan selv registere dine træninger og aktivitet i App'en under "My Workout" og tryk på "+" og "registrer fri aktivitet"

Får du ikke tid til 3 træninger om ugen, så er du bare med på det du har tid til! Ønsker du at træne mere i en uge, så er der flere træningsvideoer under menupunktet "Workout videos" - giv den gas!

Vi ser frem til at se dig til første træning meget snart!


Lukkeperioden forlænget til August

Publiceret 20 maj 2020

Pulse Fitness følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger tæt, hvilket betyder, at vi nu holder vores center lukket over sommeren. Vi vil være del af fase 4 af genåbningen - som nu er planlagt til at starte i primo august. 

Vi har den 14. april sendt en mail til alle medlemmer, hvor vi bad dig som medlem tage stilling til, hvordan du ønsker, at dit medlemskab skal fortsætte i lukkeperioden. 

Dit valg vil fortsætte til vi åbner igen. Vi sætter stor pris på den støtte du har vist os indtil videre og den videre støtte til vi åbner igen! 

Hvis du har valgt et Digitalt eller at beholde dit fulde medlemskab, så har du adgang til alle vores digitale træningsprogrammer og video'er, samt udendørshold hele sommeren.

Hvis du har nogle spørgsmål - skriv til os på info(a)pulsefitness.dk

Pulse Fitness Personale

Nyt torsdagshold udendørs og nye video'er

Publiceret 9 maj 2020

Åbningen af udendørshold har gået rigtig godt og efter intern evaluering åbner vi nu op for endnu et hold. Alle deltagere har været rigtig gode til at holde afstand og følge instruktørens anvisninger - det er vi glade for. 

Torsdag 14 maj starter vi derfor et Cirkel/Styrketræning hold mere op kl. 19 i Havdrup.

Baseret på regeringens seneste retningslinjer, så fortsætter vi med max 9 deltagere på hvert hold. Vi holder løbende øje med ventelister på holdene og vil vurdere at åbne flere hold op, hvis der er efterspørgsel.  

Nye videoer

Der er kommet 2 nye træningsvideo'er i App'en:

Familie Tabata/styrketræning
Bliv med Michael og Asger på denne Tabata træning med 3 runder med 4 forskellige øvelser i hver runde. På mange øvelser vises en hård og en let variation af øvelsen, så alle kan være med.

Slow flow yoga - Følg Åndedrættet
Bliv med Louise på en blid yogaserie hvor du bruger åndedrættets start og slut til at bevæge dig fra stilling til stilling. Serien er god, som en blid morgenserie til at vække kroppen, eller hvis du blot har brug for rolig bevægelse af kroppen.

God træning!

Udendørshold starter op Søndag 26 April

Publiceret 24. april 2020

Udendørshold starter på søndag!
Regeringen har tidligere på ugen åbnet op for at udendørs idræt uden kropskontakt godt kan afholde mindre hold i grupper. Vi åbner derfor op for udvalgte udendørshold på op til 9 deltagere (plus instruktør) på søndag.

Alle hold vil følge de krav og anbefalinger som sundhedsmyndighederne og regeringen har offentliggjort og alle instruktører vil få gennemgang af dette inden opstart.

Hvis du ønsker at deltage på et hold, så er der også nogle vigtig instruktioner du skal følge. De finder du nederst i denne post.

Nedenfor er holdplanen den første uge. Hvis der er behov og tilslutning, deltagerne kan følge instruktioner givet, og vi evaluerer at det er forsvarlig at fortsætte, så vil vi åbne op for flere hold ugerne som kommer. Ønsker du ikke at t"age chancen" med at mødes til træning udenfor, så har du adgang til træningsprogrammer og træningsvideoer i App'en. Idag kommer der 2 nye videoer - en Yoga Flow og en HIIT for begyndere. Holderne vil være af 50 min varighed.

Holdplan:

Havdrup:
Søndag 1000-1050 - HIIT Crozz - Helene
Onsdag 0900-0950 - Cirkel/styrke - Pouline
Torsdag 1530-1620 - Ungdom/Teen Crozz - Rasmus
Torsdag 1800-1900 - Teknik - Cykling på Landevej - Betina

Solrød:
Mandag 1730-1830 - OpenAir Styrke/Kondition- Michael
Onsdag 1800-1850 - OpenAir Styrke/Kondition - Michael
Lørdag 0930-1020 - OpenAir Styrke/Kondition - Michael

Vigtige instruktioner du skal følge som deltager på undendørshold:
- vær omklædt hjemmefra
- Hold god afstand
- hils ikke med berøring
- medbring egen måtte/liggeunderlag og vand
- ankom lige inden start - og forlad området lige efter træning
- følg instruktørens anvisninger

Der vil i første omgang ikke være brug af noget udstyr på udendørsholdene og deltagere skal selv have en måtte med til træning.

Holdene er tilgængelig for tilmelding i app'en nu for alle med et aktivt digitalt eller fuldt medlemskab.

Ser frem til at se jer igen!

 

Corona Opdatering

Publiceret 27 marts 2020  

Kære Medlemmer

Som følge af myndighedernes beslutning om at forlænge nedlukningen af Danmark inklusive alle træningscentre frem til d. 13 April, har Pulse Fitness følgende informationer til dig som medlem.

Vi står alle overfor en udfordring som ingen af os tidligere har været i. Pulse Fitness er en lille og relativt nystartet virksomhed, uden den store økonomisk ballast. Vi gør alt for at vores dejlige lokale center i Havdrup, medlemmer og medarbejdere, kommer så godt igennem denne periode, som muligt. Vi har sat os ind i og vil søge de hjælpe pakker regeringen har vedtaget, men vi ved fortsat ikke hvor omfattende hjælpen til fitnessbranchen er og hvornår den når frem.

For at opretholde nødvendig likviditet til at betale de fast udgifter og sikre videre drift, har vi sendt opkrævning for fuldt medlemskab for April måned. Pulse Fitness er ikke ejet af en kapital fond, som kan trække på store økonomiske reserver, derfor vil vi bede jer have tålmodighed, indtil vi har overblik over den økonomiske situation og kan begynde at kompensere jer for indbetalt kontingent.

Når vi har fået svar på vores ansøgninger til regeringens hjælpepakker, vil vi komme med en udmelding om kompensation for den periode regeringen har påbudt centeret har været lukket.

Vi vil komme med en ny opdatering senest den 13. April.

På forhånd tak for din støtte og forståelse!

Træningshilsner

Pulse Fitness Teamet

Vi tager Coronavirussen seriøst

Publiceret 10 marts 2020   

Vi tager smittefaren af Coronavirussen meget alvorligt, og følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. Her kan du læse mere om hvilke tiltag vi har sat i gang i centeret, og hvad du som medlem bør gøre.

3 nye hold - Zumba, Yoga Stræk og Step Freestyle

 

Publiseret 22. august 2019


Allerede på søndag den 25.8 kan du komme til en gratis prøvetime af de 3 nye hold der starter i september hos Fin Form i Havdrup. Holdene den 25/8 er planlagt som følger:

 

 • Step Freestyle - kl. 09-10
 • Yoga Stræk - kl. 10-11
 • Zumba Fitness - kl. 11-12

 

Tilmelding sker ved at du sender en mail til info(at)finformhavdrup.dk eller ved at sende en SMS/ringe til 31 40 70 50.

 

Step FreestyleHer er en kort beskrivelse af de 3 nye hold:

Zumba Fitness - Zumba er for dig, der vil have det sjovt samtidig med, at du forbrænder masser af kalorier.  Der er garanti for sved, smil og gode rytmer. Vi skal vrikke med hofterne og være lidt lækre.

Tidspunkt: torsdage kl. 10-11

 

Yoga Stræk - består af en række strækøvelser for hele kroppen, bl.a. med inspiration fra forskellige yogaøvelser, og der afsluttes med afspænding og/eller meditation. Vi sætter tempoet ned og giver os selv tid til at slappe af i både krop og sind.

Tidspunkt: onsdage kl. 17:30-18:30

 

Step Freestyle - består af en lille koreografi på og omkring Step-bænken, som langsomt bygges op og som kan tilpasses alle niveauer fra begynder til øvet. Vi får sved på panden og smil på læben til god musik.

Tidspunkt: onsdage kl. 18:30-19:30

 

Ud over de nye hold, vil vi fortsætte med de mange eksisterende hold som bl.a. Pump, Bodytoning, Cirkeltræning, Udendørs styrketræning, HIIT, Spinning/Bike og PowerWalk. Se hele holdplanen her:

 

 

2 TeenCross hold hver uge

Publiseret 1. august 2019

Er du mellem 12 og 17 år og har lyst til at prøve CrossFit?

Fin Form Havdrup har nu 2 TeenCross hold hver uge - Mandag og Onsdag 1630-1730

Lige nu kan prøve 6 ugers TeenCross og gratis træning i Fin Form for kun 269,- 

Ingen binding, ingen oprettelse

Tag kontakt med receptionen for indmelding via e-mail, mobil eller kom forbi mandag-fredag 16-19!

NYHED: "Kom igang med Løb" - nyt hold i Havdrup

Publiseret 22. april 2019

Har du altid haft lyst til at kunne løbe 5 km? Vil du igang med løb? 

Så er OpenAirFit og Fin Form's nye udendørs løbehold måske noget for dig. 

Tirsdag 30 april kl. 19 starter det nye hold op. Michael Kaa er træner. 

Michael er uddannet løbecoach og har 20+ års erfaring som træner og underviser. 

Som deltager på holdet vil du få undervisning i løbeteknik.

Vi mødes på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup.

2 nye udendørshold i Havdrup

Publiseret 15. april 2019

Efter påske starter vi 2 nye udendørshold:

 • Raw Udendørstræning - Tirsdage 18-19
 • Cross-Fitness - Søndage 10-11

  Raw udendørstræning er et hold der kombinerer styrke og konditionsøvelse. 

  Cross-Fitness holdet vil være en program-udvidelse i forhold til torsdags Cross-holdet vi allerede har i Havdrup. Vi har 2 nye instruktører til søndagsholdet - Christoffer og Helen. Nogle af jer kender Christoffer - som har været en fast del af torsdagsholdet - og Helene er vores nye Cross instruktør.

  Efter denne udvidelsen af programmet, vil vi have 3 udendørshold om ugen i Havdrup - Tirsdag, Torsdag og Søndag!

Landevejs cykling - 2 ugentlige hold efter påske

 

Fin Form starter 2 ugentlige landevejscykelhold op efter Påske. 

Der vil være et hold onsdag kl. 18 og et Søndag kl. 0930. 

Holderne starter onsdag 24/4

Kom til informationsmøde lørdag 20/4 kl. 11 hos Fin Form på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup.

Tilmelding per e-mail info@finformhavdrup.dk eller ring 31 40 70 50. 

 

Åbent hus, gratis hold og 1-års fødselsdag på søndag

 

Fin Form i Havdrup fejrer 1-års fødselsdag på søndag den 2. december med åbent hus fra 10-16.

Kom og få en rundvisning i centeret, en gratis prøvetræning eller prøv et af vores forskellige fødselsdags hold.

Fra kl. 10 har vi lagt ind 8 forskellige hold à 30 minutter - så du og evt. en ven kan få en gratis smagsprøve.

 

Tilmelding sker ved at du sender en mail til info(at)finformhavdrup.dk eller ved at sende en SMS/ringe til 31 40 70 50.

 

Fødselsdagshold søndag 2. december:

 

Kl. 10:00 - 10:30 - HIIT/Fatburn - Anya
Kl. 10:30 - 11:00 – Bike Letøvet - Niels
Kl. 11:00 - 11:30 - Walk - Anya
Kl. 11:30 - 12:00 - Bike Letøvet - 80/90'er fest - Daniel
Kl. 12:30 - 13:00 - Bike Begynder - Bettina
Kl. 13:00 - 13:30 - Pump - Pouline
Kl. 13:30 – 14:00 - Bike Fatburn / LowIntensity - Lars
Kl. 14:00 - 14:30 - Cirkeltræning / Styrke – Pouline

 

Der vil være gratis smagsprøver fra Bodylab,  Barebells og Nutramino.

Keep moving hold

Hos Pulse Fitness tilbyder vi kostvejledning og rådgivning til vægttab, sundere kostvaner, og en sundere livsstil. 

Hvad er hemmeligheden bag at kunne holde vægten på et fornuftigt niveau?

Overordnet er der 5 væsentlige forhold vedrørende kost og ens krops indre dialog, som man skal være opmærksom på, hvis man ønsker enten at tabe fedtmasse, få et sundere helbred eller tage på i muskelmasse.

Disse 5 ting gør forskellen:

 • Hvad man spiser
 • Hvornår man spiser
 • Hvor meget man spiser
 • Hvor fysisk aktiv man er
 • Hvor meget man sover
  Uanset om din målsætning er et vægttab, sundere livsstil, eller mere energi i hverdagen, kan personlig kostvejledning være vejen for dig til et sundere liv.

   

  Ønsker du hjælp, kontakt ved at udfylde formularen nedenfor, så ringer vi dig indenfor 2 dage.

  Har du lyst til at få en introduktion til Mindfulness?

  Hos Fin Form i Havdrup har du nu mulighed for at afprøve 4 sessioner hver torsdag fra kl. 17.30 – 19.00. Første hold starter torsdag 13. september og sidste hold er den 4. oktober.

  I forløbet får du indblik i og mulighed for, at afprøve Mindfulness og dens mange gode egenskaber og effekter.

   

  Hvad er Mindfulness:

  Mindfulness kan oversættes med at være bevidst nærværende i nuet. Mindfulness er at øve vores evne til at være til stede i nuet, med fuld opmærksomhed på det der foregår i og omkring os. Mindfulness er træning i bevidst at kunne kontrollere sin opmærksomhed i stedet for at lade tanker, følelser, kropslige fornemmelser og smerter styre din tilværelse.

  Ved at træne vores opmærksomhed og evnen til at være tilstede i nuet, bliver vi bedre til at lægge mærke til tidspunkter, hvor vi ikke er til stede i nuet, og hvor vi lader os styre af vores automatpilot. Ved at øve os i at kontrollere vores tanker og opmærksomhed, har vi større mulighed for at tage styringen over vores liv, for dermed at opnå større velvære og tilfredshed.

   

  Hvem henvender Mindfulness sig til:

  Mindfulness henvender sig til alle, som har lyst til at træne sin mentale sundhed og øge sin modstandskraft.

  Der findes en lang række dokumenteret forskning som viser, at regelmæssig mindfulnesstræning kan være hjælpsom og helbredende for mennesker med bl.a. stress, angst, smerter og depression.

   

  Indhold:

  I de 4 sessioner vil du få indblik i Mindfulness både i teori og i praksis. Vi skal øve forskellige meditations- og afslapningsteknikker, og til hver session vil der også være indlagt 15-20 minutters guidet mindful yoga. Mindful yoga er blide og nænsomme øvelser udført langsomt med fokus på krop og åndedræt.

   

  Pris for 4 sessioner à 1,5 time:

  Medlemmer: 250,-

  Ikke medlemmer: 500,-

   

  Medbring:

  Løstsiddende og behageligt tøj anbefales. Yogamåtte og tæppe til at lægge over sig er tilgængelig i holdsalen.

   

  Tilmelding:

  Send en mail til info@finformhavdrup.dk,  ring 31 40 70 50 eller kom forbi receptionen i vores bemandede åbningstider.

  123movies