replica watches fake rolex https://www.hostingwatches.com fake watches https://www.directorywatches.com pharmacywatches.com mutualfundswatches.com www.hotelswatches.com rolex replica https://www.accountingwatches.com/ www.lawyerswatches.com fake rolex https://www.educationwatches.com https://www.engineeringwatches.com replica rolex auctionswatches.com rolex replica deliverywatches https://www.attorneywatches.com replica rolex

Om PULSE Fitness

Pulse Fitness er et lokalt fitness center i Havdrup i Solrød Kommune. Vi åbnet første gang i december 2017 under navnet Fin Form, men skiftet navn til Pulse Fitness i december 2019.

Hvorfor vælge Pulse Fitness?
Pulse er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form.

De faglige værdier
Pulse Fitness i Havdrup er bemandet ca. 35 timer om ugen med primært voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Bodytoning/Styrke, Pump, StramOp, Mave/Ryg, Zumba, Cross/Funktionel træning og Bike/Spinning. Alle nye medlemmer få et gratis 40 dages introforløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og hjælper dig igang med at nå dine mål. 

De bløde værdier
Hos os mener vi at det skal være sjovt at træne. Vi går meget op i det sociale rundt træning og derfor er det altid gratis frisk kaffe i caféområdet. 

Faciliteter
I Pulse Fitness har vi 650 kvm som inkluderer et stort styrketræningsområde, cardio område, stor 100m2 holdsal, stor 60m2 bikesal, virtuel holdsal og et crossfit område. Vi har omklædning til herrer og damer med brusebad. Vi har nyere udstyr fra Cybex som løbende bliver vedligeholdt. 

Du er altid velkommen forbi til en gratis prøvetime. Ring til os på 31 40 70 50 for at aftale en prøvetime!


123movies