replica watches fake rolex https://www.hostingwatches.com fake watches https://www.directorywatches.com pharmacywatches.com mutualfundswatches.com www.hotelswatches.com rolex replica https://www.accountingwatches.com/ www.lawyerswatches.com fake rolex https://www.educationwatches.com https://www.engineeringwatches.com replica rolex auctionswatches.com rolex replica deliverywatches https://www.attorneywatches.com replica rolex

Fitness Medlemskaber

I PULSE Fitness sælger vi ikke bare “adgang til træning”. Vi ønsker, at alle vores kunder opnår glæde ved motion i vores moderne faciliteter. Sammen med den gode stemning hos PULSE vil du holde motivationen til at træne året rundt - læs mere om vores aktuelle tilbud her.

Hos PULSE giver vi dig lidt mere. Som medlem får du bl.a.:

  • Gratis 40 dages introduktionsprogram inkl. træningsvejledning af vores top-kvalificerede personale
  • Adgang til over 20 forskjellige instruktør hold om ugen
  • Adgang til det nyeste indenfor virtuel træning 
  • Top moderne træningsudstyr
  • Adgang til kvalificeret personale
  • Adgang til PULSE App'en med træningsvideoer, træningsprogrammer, holdbooking og nyheder

 

Nedenfor er en oversigt over Pulse Fitness forskellige medlemskaber. En beskrivelse af hvert medlemskab findes på individuelle sider - se menuen. Alle medlemskaber bestilles online. Ved første træning, får du udleveret dit medlemskort og velkomstmappe. Se receptionens åbningstider her.
Bestil dit medlemskab online her

 

MEDLEMSKABER FOR VOKSNE OVER 25 ÅR Pris per mnd
Basic, deltid (man-fre indtil kl. 15, weekend 12-22)                                            
279,-

Core, fuld tid (kl. 05-22)

329,-


 

MEDLEMSKABER FOR STUDERENDE / LÆRLINGE / UNGE 15-25 ÅR           
     Pris per mnd
 Studerentfuld tid (kl. 05-22)      299,- 

 

MEDLEMSKABER FOR UNGE 12-14 ÅR
    Pris per mnd
Teen, deltid (man-fre 14-1630*, Weekend 9-12)                                                279,-

                            


*Check-ind tid. Teens må træne frem til kl. 17 i hverdage

 

FAMILIE MEDLEMSKABER
Pris per mnd
Family Core, 3 personer, som øvrige abonnement vilkår   829,-

Familie Extra, per ekstra person, øvrige vilkår som Familie medlemskab              

119,- 

   

 

Alle abonnementer betales den 1 i hver måned med kreditkort/dankort/PBS. Alle medlemskaber kan sættes på pause i max. 3 mnd mod et gebyr på kr. 129,-

ØVRIGE PRISER / GEBYRER PRIS
Klippekort1, 10 gange 609,-
Startgebyr klippekort     75,-
Startgebyr2 medlemskab     299,- 
Tab af medlemskort     30,-
Udeblivelse fra booket hold     30,-
Leje af spinning sko     20,-
Leje af håndklæde     20,-
Opkrævningsgebyr ved betalingsservice     12,-
Pausegebyr pr. gang     129,-
Gebyr for træning uden medlemskab     950,-

 

1. Giver adgang til hold og træning. Klippekort har gyldighed på 6 mnd fra købsdato. Der trækkes automatisk 1 klip hver gang man tjekker ind i centeret. 

2. Der betales en startgebyr på 299,- ved oprettelse af medlemskab. Du kan undgå at betale startgebyr hvis du siger ja til minimum at være medlem i 6. mdr. Dette gælder ved alle typer medlemskab.

Alle medlemskab kan opsiges (efter evt. bindingsperiode) med løbende måned plus 1 måned opsigelse. 

Se forklaring af hvert medlemskab nedenfor og læs medlemsbetingelser der gælder for alle medlemskaber her

     Gratis træningsvejledning og 40 dages introduktionsprogram

I Pulse Fitness ved vi, hvor vigtigt der er at komme rigtigt i gang med træningen, derfor tilbyder vi  alle vore nye medlemme gratis at gennemgå vores “40 dages program”. Vi starter med at tale om de ønsker og behov du har, hvorfor ønsker du at træne og hvilke træningsformer mener du, er de rigtige for dig. Dernæst sammensætter vi et træningsprogram, samt et forløb.


Vi vil altid anbefale dig at benytte nogle af vore gruppetræningstimer, da du her hurtigt møder andre af vore medlemmer og får en motiverende gang træning. Du vil også få lagt et træningsprogram til styrketræning og kredsløbstræning. Hvis du kombinerer disse træningsformer vil de fleste meget hurtigt kunne se og mærke fremskridt. Efter første møde vil vore træningsvejledere booke dig til næste “opfølgningsmøde”, hvor der vil blive talt om træningen indtil nu og lavet de justeringer der er behov for, så du kan fortsætte din fremgang med træningen.

Sådan fortsætter forløbet over i alt 40 dage. Når du med succes har gennemført 40 dages programmet, har du mulighed for at booke en personlig træner til individuel opfølgning eller et udvidet personlig træningsforløb til almindelig timetakst.

Har du brug for mere opfølgning i form af ekstra personlig træningstimer eller kostvejledning, kan du læse mere om vores personlig træning her og kostvejledningspakker her.

Forklaring af medlemsskabstyper

Basic
“Basic” er til dig der kan træne på “deltid” og giver adgang til fitnesscenteret mandag – fredag 05.00 – 15.00 og weekend 12.00 – 22.00, alle hold og træningsfaciliteter i den gældende tidsrum.

Core
“Core” giver dig adgang til fitnesscenteret i hele åbningstiden (alle dage 05:00- 22:00), alle hold og træningsfaciliteter. 


Student
“Student” er til studerende/lærling eller unge under 25 år og giver adgang til fitnesscenteret i hele åbningstiden (alle dage 05:00- 22:00), alle hold og træningsfaciliteter. 

Teen
Teen medlemskab er for unge fra 12 og t.o.m. 14 år. Medlemskabet giver adgang til centeret mandag-fredag 14-1630 og Weekend 9-12.


Family Core

“Family” giver 3 personer i husstanden mulighed for at træne til en samlet lav. Det er et krav at alle bor på samme adresse. Hvert medlem får et individuelt medlemskab som passer til familiemedlemmet. Det er ikke muligt at sætte Familie medlemskabet i bero. Medlemskabet har ingen bindingstid.

Family Extra
Er der flere i samme familie som vil træne, kan man tegne et "Familie Extra" medlemskab til hvert ekstra medlem ud over de som er med i Familie medlemskabet. Kræver at der allerede er tegnet et Familie medlemskab. Samme vilkår som "Familie" medlemskab gælder. 

123movies