“meta-pixel”

Fitness nær Solrød

Pulse Fitness er et fitnesscenter i Solrød Kommune. Bor du i Jersie eller Solrød Landsby tager det kun 6-7 minutter at køre til træningscenteret Pulse Fitness i Havdrup. Bor du i Jersie Strand eller Solrød Strand, tager det lidt længere, men kun 8-10 minutter med bil.

Hvorfor vælge Pulse Fitness?

Moderne, hyggelig, venskaber og resultater! Pulse Fitness er ikke som de store kæde fitnesscentere – hvor ingen kender dig og du blot er et nummer. Hos Pulse kender personale dig, du skaber nye venskaber med andre medlemmer og du får et smil med på vejen. Besøg vores fitness nær Solrød. Vi befinder os i Havdrup nær Køge, Roskilde, Greve, Lille Skensved og Gadstrup.

Hos Pulse Fitness hjælper vi dig med at opnå resultater. Om du vil blive lidt mere tonet, tabe dig nogle kilo, få bedre kondition eller blot have mere overskud i dagligdagen, så hjælper vi dig. Vi har forskellige forløb baseret på dine mål og ønsker.

Med 650m2 fyldt med moderne udstyr, vil du aldrig mangle træningsmuligheder og variation. Vi investerer løbende i nyt udstyr og er gode til at vedligeholde det udstyr som vi har. Din træningsoplevelse er derfor god, hver gang du kommer forbi til træning!

Vi hygger med gratis kaffe i café området efter træning og det er her du kan skabe nye relationer eller vedligeholde gode venskaber. Det sociale rundt træning er vigtig hos Pulse Fitness!

 

Holdtræning i Pulse Fitness

Pulse Fitness har mange muligheder for holdtræning. I vores 100m2 store holdsal tilbyder vi forskellige hold som bl.a. yoga, stram-Op, mave-baller-lår, funktionel træning og TRX. I vores dedikerede spinning/BodyBike sal, har vi hold 5 dage om ugen.

Hvis tidspunkterne ikke passer dig, så har vi en virtuel sal hvor du kan vælge mellem 650 forskellige hold, når det passer dig. Du kan vælge mellem  mange forskellige cykel hold hvor du f.eks. cykler rundt på en tropisk ø eller op ad “Trold stigen” i Norge. Du kan også vælge mellem body pump hold, yoga, styrketræning, zumba, pilates og meget mere.

Vi tilbyder også bootcamp, personlig trænere, fysioterapi og meget mere.

Personlig træning i Pusle Fitness

Mangler du træningsinspiration, hjælp med at komme i gang eller er du netop tilbagevendt efter en skade, eller har du noget du vil træne op til – så kan vi hjælpe dig. Vi har 3 erfarene personlige træner med alle mere end 20 års erfaring som både kan hjælpe dig med din træning, kost, søvn og livsstil. Uanset udfordringen, er der hjælp tilgængelig, og vi sørger for at du får den hjælp som passer lige til dit behov.

 

Interesseret i en rundvisning?

Et medlemskab hos Pulse Fitness starter med en rundvisning i centeret og en uforpligtende introsamtale, hvor vi snakker om dig, dine træningsmål, ønsker til træning, gennemgår de forskellige medlemskaber og forløb vi kan tilbyde, og taler om hvordan vi bedst mulig kan hjælpe dig i gang!

Kontakt vores fitness nær Solrød eller book en tid her

Hvis du søger efter fitness nær Sølrød så besøg vores fitnesscenter i Havdrup. Vores fitnesscenter ligger i Havdrup nær Lille Skensved, Køge, Roskilde, Gadstrup og Greve.
Du kan selv finde en dato og tidspunkt som passer dig i kalenderen her på siden, eller du kan udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig og finder et tidspunkt sammen!

Du fortjener det!

Du er et skridt fra bedre helbred og et gladere liv!

Bliv medlem og book din intro samtale i dag

Et medlemskab hos Pulse Fitness starter med et gratis introduktionsmøde og rundvisning i centeret. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig for at booke din introsamtale!

Skriv “Jeg ønsker en intro samtale” i beskedfeltet og skriv gerne hvis det er et tidspunkt, som bedst passer dig de næste dage.


Kontakt os Bliv medlem