“meta-pixel”

Træningscenter i Havdrup nær Solrød

Træningscenter hos Pulse Fitness

Træningscenter nær Solrød. Prøv styrketræning hos Pulse Fitness

Hvis du ønsker synlige resultater af din træning, er styrketræning vejen

Kom forbi vores træningscenter nær Solrød.
Styrketræning har en meget positiv effekt på kroppen på mange områder.

Styrketræning er godt for dig der ønsker at bevare eller øge din muskelmasse, styrke dine knogler og sener. Styrketræning kan samtidig bruges til genoptræning af skader og forebyggelse af samme.

Det er bevist at vores muskelmasse gradvist begynder at forsvinde allerede ved 25 års alderen, derfor er styrke træning med til at holde din krop ung.

Udover dette fænomen, er regelmæssig styrketræning også den sikre vej til en slank krop. Muskel masse kræver mere energi af kroppen end fedt, det betyder at en øget muskelmasse vil hjælpe dig på vej til en sund, veltrænet og slank krop.

Dagligdagens gøremål som rengøring og andet fysisk arbejde er rigtig godt, men vil man være sikker på at komme alle kroppens muskler igennem og styrke dem på en sikker, funktionel og effektiv måde er styrketræning oplagt.

I vores træningscenter nær Solrød, tilbyder vi styrketræning med personligt træningsprogram

I Pulse Fitness vil du få lagt et træningsprogram der passer lige netop til dine behov og ønsker. Du kan også vælge at få en personlig træner tilknyttet så du er sikker på dit program aldrig bliver kedeligt.

KONTAKT DIT TRÆNINGSCENTER NÆR SOLRØD

Søger du efter et træningscenter nær Solrød? Så besøg os. Vi befinder os i Havdrup nær Greve, Roskilde, Køge, Gadstrup og Lille Skensved. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os eller kom forbi vores træningscenter nær Solrød.Læs mere om personlig træner her.

Har du lyst til at være en del af Pulse?

Holdtræning hos Pulse Fitness

Har du lyst til at være en del af Pulse?

Hos Pulse Fitness tilbyder vi en kombination af instruktør timer og virtual fitness.

Instruktørtimer

Hos Pulse Fitness har vi samlet et fantastisk team med dygtige instruktører fra lokalområdet. På holdplanen kan du se hvilken instruktør, der har de forskellige hold. Nedenfor kan du læse lidt mer om de forskellige hold vi tilbyder. Se den aktuelle holdplan her

Virtual Fitness

Hos Pulse Fitness kan du opleve det nyeste indenfor “Virtual Fitness” eller video træning på godt dansk. Vi har to sale med video træningsudstyr – bikesalen og en ny sal dedikeret til virtuel træning. I vores træningssal til virtuel træning, er det muligt for dig og din ven/veninde selv at vælge en time efter eget ønske fra medie afspilleren placeret uden for salen. Så hvis du fx. har lyst til en halv time yoga og salen er ledig, så finder du en yoga time, trykker på “Play” og 2 minutter senere starten timen på det store lærred!

Holdbeskrivelser

Nedenfor er en kort beskrivelse af de forskellige hold:

Mave Baller Lår

Funktionel træning hvor der arbejdes med særlig fokus på mave- og rygmusklerne, ben og baller. Holdet er for dig som ønsker styrke og stabilitet i mave, len og ben.

BodyBike

Holdtræning på indendørscykler. Hver time er tilrettelagt af instruktøren selv, og der er stor fokus på pulstræning og høj fedtforbrænding. Vi benytter Suunto iQniter-pulssystem, hvor der både kan vises program, videoer, puls, fedtforbrænding mv. på storskærm.

CirkelTræning

Holdbaseret cirkeltræning kan både foregå i salen og i fitness-området. Cirkeltræning bygger på den såkaldte ”stationstræning”, hvor man skifter mellem styrke- og konditionsøvelser, med og uden brug af redskaber. Tiden udnyttes optimalt og øvelserne stiller ikke krav til koordinationen, så alle kan være med. Et godt alternativ til individuel træning, hvor du både får kyndig og motiverende personlig vejledning samtidig med, at du er en del af et hold.

Zumba Fitness

Zumba Fitness er dans for alle, som elsker god musik og latinamerikanske rytmer.
Det er en sjov og effektiv træning som er bygget op omkring små serier af forskellige stilarter, som salsa, cumbia, calypso, merengue, samba og reggaeton.

Stram Op

Her trænes alle kroppens muskler ved hjælp af redskaber som elastikker, håndvægte, bodybarrer og tubes. Du får en god allround-træning og samtidig en mulighed for at træne mave, baller og lår uden de traditionelle “ned på gulvet”-øvelser. StramOp er en nem time. Den er især god for begyndere og dem, der ikke brænder for indviklede koreografiøvelser.

OpenAir Udendørstræning

OpenAir er vores udendørshold hvor vi varierer træningen fra gang til gang. Her får du opleve cirkeltræning, tabata, styrke-stationstræning og konditionstræning som bl.a. bakkesprint, sprints og HIIT øvelser. Træningen indeholder både øvelser med kropsvægt og øvelser med brug af redskaber som elastikker, håndvægte, bænke og medicin balls.

Landevejscykling

Fra April til September hvert år, så har vi 2 landevejshold hver uge. Vi mødes forand Pulse Fitness og cykler sammen i forskjellige grupper – efter niveau. Distancen og ruden varierer fra gang til gang.

Holdplanen hos Pulse Fitness

Nedenfor er den holdplan for PULSE Fitness i Havdrup. Hvis du ønsker at se holdplanen i fuldside klik her.

Er du medlem og ønsker at tilmelde dig et hold, klik her.

Pulse er et personligt-ejet fitnesscenter, der sætter medlemmerne i højsædet

I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår, Zumba Fitness og Bike/Spinning.

Kontakt os Bliv medlem