“meta-pixel”

Bliv medlem

KOM MED I TRÆNINGSFÆLLESSKABET

BLIV MEDLEM HOS PULSE FITNESS

Er du klar til at komme i gang med træningen og komme i bedre form?

Pulse Fitness er et moderne fitnesscenter som hjælper vores medlemmer med at nå deres mål – om det er at tabe nogle kilo, blive stærkere, få bedre kondition, komme ovenpå efter en skade eller få en sixpack!

Et medlemskab hos Pulse Fitness starter med en rundvisning i centeret og en uforpligtende introsamtale, hvor vi snakker om dig, dine træningsmål, ønsker til træning, gennemgår de forskellige medlemskaber og forløb vi kan tilbyde, og taler om hvordan vi bedst mulig kan hjælpe dig i gang!

Er du atlet eller har gået til fitness i mange år, så tager vi en kort samtale og får dig i gang hurtigst mulig!

Du kan selv finde en dato og tidspunkt som passer dig i kalenderen til venstre, eller du kan udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig og finder et tidspunkt sammen!

Sundheds Check-in:

Ønsker du en status på din helse og eller en check på hvilke resultater du har opnået ved din træning, så kan du nu blive målt og testet hos Pulse Fitness. Læs mere om vores Sundhed og Trænings Check-in her

Gratis Prøvetræning:

Vil du bare i gang med at træne? Book en gratis prøvetræning her

Du fortjener det!

Du er et skridt fra bedre helbred og et gladere liv!

Bliv medlem og book din intro samtale i dag

Et medlemskab hos Pulse Fitness starter med et gratis introduktionsmøde og rundvisning i centeret. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig for at booke din introsamtale!

Skriv “Jeg ønsker en intro samtale” i beskedfeltet og skriv gerne hvis det er et tidspunkt, som bedst passer dig de næste dage.


Kontakt os Bliv medlem