“meta-pixel”

Livsstilsændring i Havdrup

Livsstilsændring i Havdrup

Livsstilsændring i Havdrup

Varig livsstilsændring 

Ønsker du en livsstilsændring? Det kan vi hjælpe dig med. Vores fitnesscenter er i Havdrup. Det kræver både energi og opmærksomhed, at lave ændringer i din livsstil. Mange synes, det er svært. Vores hjerne er nemlig sådan indrettet, at den altid vil foretrække at gøre, som den plejer. Det er lettest. Lad os hjælpe med din livsstilsændring i Havdrup.

Find ud af, hvad du gerne vil ændre og hvorfor 

Den vigtigste forudsætning for succes er, at du selv synes, det er vigtigt. Det er ikke nok, at din læge eller dine pårørende synes, det er en god ide. Livsstilsændringer kræver, at du selv har en god grund til at ændre livsstil.  

Sundhedseksperternes 1000 gode råd til en livsstilsændring. 

At skabe en sund livsstilsændring kan virke utrolig forvirrende. Du har sikkert hørt flere hundrede tips og tricks. De fleste kender de gode livsstilsændrings råd om at tage trapperne i stedet for elevatoren eller rådene om at spise mere frugt og grønt flere gange om ugen. Den er alt sammen gode råd til de mange som gerne vil tabe sig. Men det afgørende er hvordan du kan gøre det simpelt. 

Simpelt at forstå men udfordrende at få gjort. 

En sund livsstilsændring handler først og fremmest om at skabe små ændringer gradvist. Det gør du ved at bygge den ud fra din egen hverdag, med de dagligdags gøremål som din nuværende hverdag består af. 

Start din livsstilsændring med en slankekur og tag 10% mere på. 

Kosten har selvfølgelig stor betydning hvis du vil opnå en sund livsstilsændring. Kosten er altid den afgørende faktor for om du taber, tager på eller bibeholder den samme vægt. Derfor tror de fleste at en “slankekur” er den rigtige løsning. Men utallige undersøgelser har rent faktisk vist sig at livsstilsændring som er skabt via slankekure give den komplet modsatte effekt. Folk lykkes gennemsnitligt 14 til 28 dage med en slankekur når de ønsker en livsstilsændring. Derefter falder de i, og bryder deres egne madforbudsregler i henhold til den anvendte slankekur de følger. Herefter føler de at de allerede har “synden”. Når man har synden, så afstedkommer den ofte følelsen af opgivenhed som ender ud i at man dropper slankekuren og måske sin livsstilsændring. Derfor ender de fleste med at tage mellem 5 til 15% mere vægt på end deres udgangspunkt var inden slankekuren for at opnå en sund livsstilsændring. 

Her er forskernes svar på at skabe en sund livsstilsændring. 

De fleste mennesker ved at slik, kage, alkohol og fastfood ikke bidrager til en livsstilsændring – men hvorfor spiser vi den så alligevel? Forskning viser, at 40% af hverdags handlinger, foregår på baggrund af vaner snarere end egentlige beslutninger. Vores kostvalg er utrolig vanestyret i sammenspil med vores følelser. For at skabe en vedholde livsstilsændring er det derfor essentielt at kombinere ernæringsviden med vaneændringer. Derudover handler den om at forstå ens følelsesmæssige del af spisningen for at skabe en sund livsstilsændring. 

Løsningen på en sund livsstilsændring er en simpel og effektiv livsstilsændring. 

Men bare roligt, en livsstilsændring behøver slet ikke være så kompliceret. Livsstilsændringer er simple men tager tid, kræver tillid og ikke mindst tålmodighed. En endnu bedre nyhed for dig er, at en livsstilsændring slet ikke behøver at betyde at du skal sulte dig selv, leve efter kure, diæter eller på anden vis leve et liv fyldt med restriktioner for at lykkes med din livsstilsændring, tværtimod. Og du kan selvfølgelig sagtens skabe et sundt og effektivt vægttab ved hjælp af en livsstilsændring. 

Hos Pulse Fitness hjælper vi dig med din livsstilsændring. Vi tror ikke på slankekure, tælling af kalorier og vejning af mad eller kost planer. Hos os, handler der om at lave mindre justeringer til din kost og daglige vaner, kombineret med styrketræning. Det er noget vi ved fungerer og resultaterne snakker for sig selv 

Opnå resultater og varige livsstilsændringer med Kickstarter! 

Hos Pulse Fitness har vi et livsstil- og træningsforløb der Kickstarter. Det er et 3 eller 6 måneders personligt træningsforløb med livsstilscoaching. I forløbet, vil du få tildelt en personlig livsstilscoach som vil hjælpe dig med livsstilsændringer.  

Her er nogle af de resultater vi har sæt hos de som har været med til Kickstarter, efter kun 2 måneder: 

  • Annemette har tabt sig hele 4,6 kg, 3,3% mindre fedt og hendes metaboliske alder er faldet med hele 10 år! 
  • Karina har tabt sig 3,3kg og hele 2,6% fedt! 
  • Kortimi har tabt sig 1,8kg og 3,6% lavere BMI 
  • Ingelise har tabt sig 1,3kg og 4 år i metabolisk alder! 

Book en livsstilsændrings-samtale i dag! 

Er du klar til komme i gang med din livsstilsændring, så book en livsstilsændringssamtale med os i dag. Under Samtalen får vi en hyggelig snak om din livsstil i dag, din kost, din aktivitet og dine ønsker og mål.  

Book en samtale her på siden. Find et tidspunkt i kalenderen som passer dig og mød op hos Pulse Fitness! Er det ikke et tidspunkt som passer dig, så udfyld kontakt formularen nederst på siden, så finder vi et tidspunkt sammen.  

Muskler – hjørnestenen til et langt og sundt liv

I Kickstarter forløbet fokuserer vi på styrketræning, da nyere forskning viser at det er muskler som er ”organet for lang levetid”. Muskler hjælper dig med at bevare styrke og mobilitet og hjælper med din balance. Ydermere, så hjælper muskler med vægt kontrol, og understøtter sunde knogler, samt reducerer risiko for kroniske sygdomme som diabetes, hjertesygdomme og visse typer kræft. Som deltager på Kickstarter vil du få dit personlige styrketræningsprogram, som dig og din personlige træner, træner igennem flere gange sammen.

Ingen kostplaner!

Hos Pulse Fitness tror vi ikke på kostplaner, tælling af kalorier eller vejning af din mad. Hos os, handler det om at lave mindre, men vigtige ændringer i din kost. Disse ændringer laver vi løbende igennem forløbet – så du kan være med. Det er dette vi kalder ”livsstilsændringer” – varige ændringer som vil gøre at du opnår dine mål OG ikke falder tilbage til dine gamle (usunde) vaner!

Hvad venter du på? Kontakt os for en livsstilsændring i Havdrup 

Det findes ikke et bedre tidspunkt til at starte din livsstilsændring end lige NU! Det eneste du vil fortryde er at du ikke tog kontakt med os tidligere! 

Book en livsstilsændringssamtale i dag via kalenderen her på siden. Lad os hjælpe dig med en livsstilsændring i Havdrup. Vores fitnesscenter er i Havdrup, men vi har også mange kunder fra Lille Skensved, Køge, Roskilde, Gadstrup,Roskilde og Greve. 

Pulse er et personligt-ejet fitnesscenter, der sætter medlemmerne i højsædet

I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår og Bike/Spinning.

Kontakt os Bliv medlem