“meta-pixel”

Om os

Om Pulse Fitness

Pulse Fitness er et moderne fitness center i Havdrup i Solrød Kommune. Vi åbnede første gang i december 2017 under navnet Fin Form, men skiftet navn til Pulse Fitness i december 2019.

Hvorfor vælge Pulse Fitness?

Pulse er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form.

De faglige værdier

Pulse Fitness i Havdrup er bemandet ca. 35 timer om ugen med primært voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår, Zumba Fitness og Bike/Spinning. Alle nye medlemmer få et gratis 40 dages introforløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og hjælper dig igang med at nå dine mål.

De bløde værdier

Hos os mener vi at det skal være sjovt at træne. Vi går meget op i det sociale rundt træning og derfor er det altid gratis frisk kaffe i caféområdet.

Faciliteter

I Pulse Fitness har vi 650 kvm moderne træningsfaciliteter inklusive:

  • Stort styrketræningsområde med 10 træningsmaksiner, træningstårn og Cable Cross
  • Cardio område med 4 løbebånd, 3 cross trainere, 2 cykler, 2 ro maskiner og en Stair Master trappemaskine
  • Frivægtsområde med håndvægte op til 40kg, Smith stativ, bænkpres og bicepts curl bænk
  • Holdsal og multi-funktionshal på 100m2 med mulighed for hold til op til 15 personer, boksepuder, pull-up bars, bolde og cross fit udstyr
  • Bikesal på 60m2 med plads til 14 deltagere og mulighed for virtuel bike med 160 hold alle ugens dage i hele åbningstiden
  • Lille holdsal / virtuel holdsal – med mulighed for egentræning til op til 6 personer eller virtuel holdtræning med over 300 virtuelle hold inkl. pump, plates, yoga, boxning og meget andet.
  • Funktionel træningsområde med kettle bells, slam balls, medicin bolde, squad stativ
  • Udstræksområde med ribbevægge, måtter og bolde til mave øvelser

Vi har omklædning til herrer og damer med brusebad.

Du er altid velkommen forbi til en gratis prøvetime. Ring til os på (+45) 31 40 70 50 for at aftale en prøvetime!

Bliv medlem

Registrer dig ved at udfylde formularen på linket nedenfor. Du vil i trin 2 vælge det medlemskab som du ønsker, samt udfylde kontakt information. Efter at du har udfyldt detaljer og klikket “Tilmeld”, så vil du blive taget videre til den sikre betalingsside for kreditkort/dankort betaling.

Alle medlemskaber vil automatisk blive opkrævet via kreditkort/dankort den første i hver måned.

Pulse er et personligt-ejet fitnesscenter, der sætter medlemmerne i højsædet

I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår, Zumba Fitness og Bike/Spinning.

Kontakt os Bliv medlem