“meta-pixel”

Om os

Om Pulse Fitness

Pulse Fitness er et moderne fitness center i Havdrup i Solrød Kommune. Vi åbnede første gang i december 2017 under navnet Fin Form, men skiftede navn til Pulse Fitness i december 2019.

Hvorfor vælge Pulse Fitness?

Pulse Fitness er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form.

De faglige værdier

Pulse Fitness i Havdrup er bemandet ca. 35 timer om ugen med primært voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår og Bike/Spinning.

De bløde værdier

Hos os mener vi, at det skal være sjovt at træne. Vi går meget op i det sociale rundt træning og derfor er der altid gratis frisk kaffe i caféområdet.

Faciliteter

I Pulse Fitness har vi 650 kvm. moderne træningsfaciliteter inklusive:

  • Stort styrketræningsområde med 10 træningsmaksiner, træningstårn og Cable Cross
  • Cardio område med 5 løbebånd, 3 cross trainere, 2 cykler, 1 ro maskiner og en Stair Master trappemaskine
  • Frivægtsområde med håndvægte op til 40kg, Smith stativ, bænkpres og bicep curl bænk
  • Holdsal og multi-funktionshal på 100m2 med mulighed for hold til op til 15 personer, boksepuder, pull-up bars, bolde og cross fit udstyr
  • Bikesal på 60 kvm. med plads til 14 deltagere og mulighed for virtuel bike med 160 hold alle ugens dage i hele åbningstiden
  • Lille holdsal / virtuel holdsal – med mulighed for egentræning til op til 6 personer eller virtuel holdtræning med over 300 virtuelle hold inkl. pump, plates, yoga, boxning og meget andet.
  • Funktionel træningsområde med kettlebells, slam balls, medicin bolde, squad stativ
  • Udstræksområde med ribbevægge, måtter og bolde til mave øvelser

Vi har omklædning til herrer og damer med bad.

Du er altid velkommen forbi til en gratis prøvetime. Ring til os på (+45) 31 40 70 50 for at aftale en prøvetime!

Pulse er et personligt-ejet fitnesscenter, der sætter medlemmerne i højsædet

I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår og Bike/Spinning.

Kontakt os Bliv medlem