“meta-pixel”

Nyheder

Se vores nyheder

Nye åbningstider og flere nyheder

Publiceret 19. september 2022

Efteråret er over os og det er så dejligt at se masser af glade medlemmer i centeret daglig. Her kan du læse om nogle forskellige nyheder fra Pulse Fitness.

Nye åbningstider:

Vi har nu haft åbent fra 04-24 hver dag i et år og har nu lavet en større analyse af hvornår I alle træner i centeret. Vores analyse viser at der er minimal aktivitet før kl. 05:00 i hverdagen og efter kl. 22, samt inden kl. 07:00 i weekenden og efter kl. 21. Baseret på dette, ændrer vi fra 1.10 vores åbningstider til følgende:

Hverdage – 05:00-22:00
Weekend – 07:00-21:00

Dette er næsten samme åbningstider som inden vi ændret det sidste år, så vi håber at det har minimal påvirkning på dig og din træning!

Forberedelse til vinteren:

Energikrisen i Europa er over os, og vi kan virkelig mærke det på de el og gas regninger vi får hver måned. Gas priserne har gået op med 486% på et år og el priserne har de sidste måneder steget voldsomt, så vi har i Juni, Juli og August fået elregninger på 600% mere end sidste sommer! Vi er derfor i fuld gang med at optimerer driften endnu mere, for at vi sammen skal klare os igennem vinteren. Justering af åbningstider er et tiltag som vi sætter i gang, som vil hjælpe med både el og varme forbrug. Vi vil også justere varmen lidt ned om natten denne vinter, samt har fået lov af udlejer til at skifte et gammelt gas fyr, til en ny varmepumpe løsning. Dog er der leveringstid, så det bliver nok desværre først installeret i januar.

Vi har allerede været alle el apparater igennem i forhold til nat slukning, slukket for lys der hvor vi kan og vil over de næste måneder også arbejde med at udskifte dele af lys systemet med flere sensorer og smartere belysning. Samt flere andre mindre tiltag.

Vi vil fortsætte med at holde vores bad åbne, men vil opfordre alle medlemmer til at tage korte bad, så vi sammen holder gas forbruget nede igennem vinteren.

Energi bidrag:

Selv med alle vores tiltag, så har omkostningsniveauet gået så meget op over sommeren, at vi desværre er nødsaget til at indføre et nyt energi tillæg/bidrag til alle medlemmer på kr. 29,- per måned, som tilskud til de høje gas og el priser. Dette vil blive opkrævet ud over det normale medlemskab og vil blive opkrævet første gang med oktober opkrævningen. Bidraget stopper når energi krisen er slut og vi håber at det ikke varer for længe. Vi håber at du forstår hvor vigtig dette bidrag fra dig er til at vi kommer igennem endnu en krise sammen. Vi klarede Corona krisen, så vi er sikker på at vi også skal komme igennem denne mindre “krise” sammen 🙂

Nye hold og yoga instruktører:

I september, er Mathias startet som ny holdinstruktør. Mathias er 19 år og i gang med uddannelse som idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut i København. Mathias bor i Solrød og vil primært have OpenAir udendørshold i Solrød, men vil også kunne ses i centeret fremover.

Vi har også sagt velkommen til Trine fra Roskilde her i september, som vores nye Yoga Instruktør. Ud over en uddannelse som Yogalærer så elsker Trine at rejse og har løbet hele 2 Maratonløb! Trine vil I kunne se hver onsdag aften, hvor hun har et 90 minutters Yogahold.

Vi håber I tager godt imod dem begge!

Ud over det, så har vi også fået ansat en del nye unge servicemedarbejdere, som I også vil kunne se gøre rent og rydde op daglig i centeret 🙂

Stop med betalingsservice:

Da Betalingsservice løsningen fra Nets/MasterCard er en dyr løsning, så overgik vi for 2 år siden til en ny kortbetalingsløsning, som er billigere og bedre. For at få omkostningsbesparelsen, så vil vi i løbet af oktober rykke de sidste medlemmer fra Betalingsservice over på den nye kortbetalingsløsning, så vi kan opnå de sidste besparelser. De som er på Betalingsservice, vil modtage en egen mail med link til tilmelding af et betalingskort om få dage.

Vi ses i centeret i næste uge!

Bedste træningshilsener fra,

Simon, Tristan, Frej, Zafira, Villads, Helene, Trine, Mathias, Rasmus, Robin, Lars, Niels, Ole, Carsten, Henrik, Louise, Flemming og Morten

Pulse er et personligt-ejet fitnesscenter, der sætter medlemmerne i højsædet

I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår, Zumba Fitness og Bike/Spinning.

Kontakt os Bliv medlem