“meta-pixel”

Fitness

Fitness hos Pulse Fitness

Medlemskab til fitness hos Pulse Fitness

I Pulse Fitness sælger vi ikke bare “adgang til træning”. Hos Pulse hjælper vi dig til bedre form og helse! Som medlem får du bl.a.:

  • 3 måneders introduktionsforløb inkl. træningsvejledning, personlig træning og kostråd af vores top-kvalificerede personale
  • Regelmæssig måling og tests af dine fremskridt mod bedre form og helse
  • Adgang til 650m2 moderne træningsfaciliteter
  • Adgang til over mange forskellige instruktørhold hver uge
  • Adgang til det nyeste indenfor virtuel træning med over 150 bike hold og 400 fitness hold
  • Top moderne træningsudstyr fra Cybex og BodyBike
  • Adgang til kvalificeret træningsvejledere, kostvejledere og personlige trænere
  • Adgang til PULSE Fitness App’en med træningsvideoer, træningsprogrammer, holdbooking og nyheder.

Et medlemskab hos Pulse Fitness starter med en gratis introduktionsamtale og rundvisning i centeret. Her vil vi tale om dine mål, ønsker og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi vil i løbet af samtalen gennemgå de muligheder for træning, samt komme med vores anbefalinger til hvordan du bedst kan nå dine mål.

Træningsvejledning og coaching
Vi er her for at sikre at du både kommer godt igang med din træning og godt på vej mod at nå dine mål! Når du starter hos os, får du tildelt din egen træningscoach de første 3 måneder – så vi sikrer at du kommer rigtig godt fra start!

Kostråd
Fysisk træning er kun en del af at leve et sundt og aktivt liv. Når du kombinerer træning med god spisevaner, får du hurtigere og bedre resultater! Hos Pulse Fitness, så får du derfor også kostråd fra din coach!

Se vores medlemsbetingelser her.

Få mere information ved at booke en gratis introduktionsmøde og rundvisning!

Har du lyst til at være en del af Pulse?

Book gratis intro!


Medlemskaber

Pulse har medlemskaber for børn fra 12 år, studenter og voksne! Alle abonnementer betales den 1 i hver måned med kreditkort/dankort. 

Medlemskaber for voksne over 23 år

Basic

“Basic” er til dig der kan træne på “deltid” og giver adgang til fitnesscenteret mandag – fredag 05.00 – 15.00 og weekend 12.00 – 22.00, alle hold og træningsfaciliteter i den gældende tidsrum.

Core

“Core” giver dig adgang til fitnesscenteret i hele åbningstiden (alle dage 05:00- 22:00), alle hold og træningsfaciliteter.

Medlemskaber for studerende / lærlinge / unge 15-23 år

Student

“Student” er til studerende/lærling eller unge under 23 år og giver adgang til fitnesscenteret i hele åbningstiden (alle dage 05:00- 22:00), alle hold og træningsfaciliteter.

Medlemskaber for unge 12-14 år

*Check-ind tid. Teens må træne frem til kl. 17 i hverdage.

Teen

Teen medlemskab er for unge fra 12 og t.o.m. 14 år. Medlemskabet giver adgang til centeret mandag-fredag 14-1630 og Weekend 9-12. Teens kan også træne sammen med en voksen i hele centeret åbningstider ved at underskrive en forældreerklæring og opgradere til Student medlemskab.

Familie-medlemskaber

Family Core

“Family” giver 3 personer i husstanden mulighed for at træne til en samlet lav. Det er et krav at alle bor på samme adresse. Hvert medlem får et individuelt medlemskab som passer til familiemedlemmet. Det er ikke muligt at sætte Familie medlemskabet i bero. Medlemskabet har ingen bindingstid.

Family Extra

Er der flere i samme familie som vil træne, kan man tegne et “Familie Extra” medlemskab til hvert ekstra medlem ud over de som er med i Familie medlemskabet. Kræver at der allerede er tegnet et Familie medlemskab. Samme vilkår som “Familie” medlemskab gælder.

Personlig træningsplan og kostråd

I Pulse Fitness ved vi, hvor vigtigt der er at komme rigtigt i gang med træningen, derfor gennemgår alle nye medlemmer et introforløb. Alle medlemmer får en tilpasset træningsprogram og plan for træning. Vi starter med at tale om de ønsker og behov du har, hvorfor ønsker du at træne og hvilke træningsformer mener du, er de rigtige for dig. Dernæst sammensætter vi et træningsprogram, samt et forløb.

Vi vil altid anbefale dig at benytte nogle af vore gruppetræningstimer, da du her hurtigt møder andre af vore medlemmer og får en motiverende gang træning. Du vil også få lagt et træningsprogram til styrketræning og kredsløbstræning. Hvis du kombinerer disse træningsformer vil de fleste meget hurtigt kunne se og mærke fremskridt.

Efter første intromøde og rundvisning vil du få tildelt en træningsvejleder/Coach som vil følge dig de første 3 måneder af dit medlemsakab. Din coach vil utforme dit træningsprogram og plan, give dig kost råd, samt give dig en god introduktion til alle de træningsmuligheder du har som medlem af Pulse Fitness. Din Coach vil løbende lave justeringer til dit program der er behov for, så du kan fortsætte din fremgang med træningen.

Igennem hele forløbet vil du gennemgå målinger og test af din krop, styrke og helse – så vi løbende holder øje med din fremgang mod dine mål!

Book dit gratis intro møde idag!

Øvrige priser

Rykkergebyr ved sen betalingKr. 100,-
Udeblivelse fra booket holdKr. 30,-
Leje af spinning skoKr. 30,-
OpkrævningsgebyrKr. 12,-
Pausegebyr pr. gangKr. 129,-
Gebyr for træning uden medlemskabKr. 950,-

*1. Giver adgang til hold og træning. Klippekort har gyldighed på 6 mnd fra købsdato. Der trækkes automatisk 1 klip hver gang man tjekker ind i centeret.

*2. Der betales en startgebyr på 299,- ved oprettelse af medlemskab. Du kan undgå at betale startgebyr hvis du siger ja til minimum at være medlem i 6. mdr. Dette gælder ved alle typer medlemskab.

Alle medlemskab kan opsiges (efter evt. bindingsperiode) med løbende måned plus 1 måned opsigelse.

Se forklaring af hvert medlemskab nedenfor og læs medlemsbetingelser der gælder for alle medlemskaber her.

Har du lyst til at være en del af Pulse?

Book gratis intro!


Kontakt os Bliv medlem