“meta-pixel”

Fitness

Fitness hos Pulse Fitness

Medlemskab til fitness hos Pulse Fitness

I PULSE Fitness sælger vi ikke bare “adgang til træning”. Vi ønsker, at alle vores kunder opnår glæde ved motion i vores moderne faciliteter. Sammen med den gode stemning hos PULSE vil du holde motivationen til at træne året rundt – læs mere om vores aktuelle tilbud her.

Hos PULSE giver vi dig lidt mere. Som medlem får du bl.a.:

Gratis 40 dages introduktionsprogram inkl. træningsvejledning af vores top-kvalificerede personale

Adgang til over 20 forskjellige instruktør hold om ugen

Adgang til det nyeste indenfor virtuel træning

Top moderne træningsudstyr

Adgang til kvalificeret personale

Adgang til PULSE App’en med træningsvideoer, træningsprogrammer, holdbooking og nyheder.

Se vores medlemsbetingelser her.

Har du lyst til at være en del af Pulse?

Priser

Alle priserne er per måned.

Alle abonnementer betales den 1 i hver måned med kreditkort/dankort/PBS. Alle medlemskaber kan sættes på pause i max. 3 mnd mod et gebyr på kr. 129,-

Medlemskaber for voksne over 25 år

Basic

“Basic” er til dig der kan træne på “deltid” og giver adgang til fitnesscenteret mandag – fredag 05.00 – 15.00 og weekend 12.00 – 22.00, alle hold og træningsfaciliteter i den gældende tidsrum.

Core

“Core” giver dig adgang til fitnesscenteret i hele åbningstiden (alle dage 05:00- 22:00), alle hold og træningsfaciliteter.

Basic, deltid (man-fre indtil kl. 15, weekend 12-22)Kr. 299,-
Core, fuld tid (kl. 05-22)Kr. 349,-

Medlemskaber for studerende / lærlinge / unge 15-25 år

Student

“Student” er til studerende/lærling eller unge under 25 år og giver adgang til fitnesscenteret i hele åbningstiden (alle dage 05:00- 22:00), alle hold og træningsfaciliteter.

Studerent, fuld tid (kl. 05-22)Kr. 319,-

Medlemskaber for unge 12-14 år

*Check-ind tid. Teens må træne frem til kl. 17 i hverdage.

Teen

Teen medlemskab er for unge fra 12 og t.o.m. 14 år. Medlemskabet giver adgang til centeret mandag-fredag 14-1630 og Weekend 9-12.

Teen, deltid (man-fre 14-1630*, Weekend 9-12)Kr. 299,-

Familie-medlemskaber

Family Core

“Family” giver 3 personer i husstanden mulighed for at træne til en samlet lav. Det er et krav at alle bor på samme adresse. Hvert medlem får et individuelt medlemskab som passer til familiemedlemmet. Det er ikke muligt at sætte Familie medlemskabet i bero. Medlemskabet har ingen bindingstid.

Family Extra

Er der flere i samme familie som vil træne, kan man tegne et “Familie Extra” medlemskab til hvert ekstra medlem ud over de som er med i Familie medlemskabet. Kræver at der allerede er tegnet et Familie medlemskab. Samme vilkår som “Familie” medlemskab gælder.

Family Core, 3 personer, som øvrige abonnement vilkårKr. 829,-
Familie Extra, per ekstra person, øvrige vilkår som Familie medlemskabKr. 119,-

Gratis træningsvejledning og 40 dages introduktionsprogram

I Pulse Fitness ved vi, hvor vigtigt der er at komme rigtigt i gang med træningen, derfor tilbyder vi alle vore nye medlemme gratis at gennemgå vores “40 dages program”. Vi starter med at tale om de ønsker og behov du har, hvorfor ønsker du at træne og hvilke træningsformer mener du, er de rigtige for dig. Dernæst sammensætter vi et træningsprogram, samt et forløb.

Vi vil altid anbefale dig at benytte nogle af vore gruppetræningstimer, da du her hurtigt møder andre af vore medlemmer og får en motiverende gang træning. Du vil også få lagt et træningsprogram til styrketræning og kredsløbstræning. Hvis du kombinerer disse træningsformer vil de fleste meget hurtigt kunne se og mærke fremskridt.

Efter første møde vil vore træningsvejledere booke dig til næste “opfølgningsmøde”, hvor der vil blive talt om træningen indtil nu og lavet de justeringer der er behov for, så du kan fortsætte din fremgang med træningen.

Sådan fortsætter forløbet over i alt 40 dage. Når du med succes har gennemført 40 dages programmet, har du mulighed for at booke en personlig træner til individuel opfølgning eller et udvidet personlig træningsforløb til almindelig timetakst.

Har du brug for mere opfølgning i form af ekstra personlig træningstimer eller kostvejledning, kan du læse mere om vores personlig træning her og kostvejledningspakker her.

Øvrige priser

Klippekort(*1), 10 gangeKr. 609,-
Startgebyr klippekortKr. 75,-
Startgebyr(*2) medlemskabKr. 299,-
Tab af medlemskortKr. 30,-
Udeblivelse fra booket holdKr. 30,-
Leje af spinning skoKr. 20,-
Leje af håndklædeKr. 20,-
Opkrævningsgebyr ved betalingsserviceKr. 12,-
Pausegebyr pr. gangKr. 129,-
Gebyr for træning uden medlemskabKr. 950,-

*1. Giver adgang til hold og træning. Klippekort har gyldighed på 6 mnd fra købsdato. Der trækkes automatisk 1 klip hver gang man tjekker ind i centeret.

*2. Der betales en startgebyr på 299,- ved oprettelse af medlemskab. Du kan undgå at betale startgebyr hvis du siger ja til minimum at være medlem i 6. mdr. Dette gælder ved alle typer medlemskab.

Alle medlemskab kan opsiges (efter evt. bindingsperiode) med løbende måned plus 1 måned opsigelse.

Se forklaring af hvert medlemskab nedenfor og læs medlemsbetingelser der gælder for alle medlemskaber her.

Har du lyst til at være en del af Pulse?

Pulse er et lokalt fitnesscenter, der sætter medlemmerne i højsædet

I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, personlig træning og forskellige typer holdtræning, som bl.a Yoga, Cirkeltræning, Stram-Op, Mave-Baller-Lår, Zumba Fitness og Bike/Spinning.

Kontakt os Bliv medlem